Abdullah Gül, nerede yaşacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül son veda resepsiyonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Gül, nerede yaşacağını açıkladı
Abdullah Gül, nerede yaşacağını açıkladı
GİRİŞ 20.08.2014 06:59 GÜNCELLEME 20.08.2014 12:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığı görevi sona erdikten sonra İstanbul'a yerleşeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Gül konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"İstanbul'a yerleşeceğim, Ankara'da olmayı şimdilik düşünmüyorum. Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi nasıl davranırsa, ben de bundan sonra muhakkak ki öyle davranacağım. Beni bilenler bunu bilir. Beni bilmeyen, yani bizim cenaha yeni giren veyahutta geçmişi çok bilmeyenler bu konularda günlük konuşurlar. Demin söylediğim kadar söylemiş olayım, saygısızlıklarını bir hatırlatmış olayım geçeyim."

YORUMLAR 5
  • yunus doğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM SEN AFFET AMA. Ankara yaşanacak yer değil..insanların suratı 2 karış memur şehri...herkes bir yere koşturuyor..gezilecek görülecek çok önemli yeri yok..kışın sabah soğuğu dişleri takırdatır vs..vs..
    Cevapla
  • Sultan Sonuncu Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan Kardeşim!. Eskinin hiç mi hatırı yok? Yani bu adamın da Ahmet Davutoğlu kadar başbakanlığa hakkı yok mu? Partideki ve dışarıdaki bu ağır salvolar neden? Yeri geldiğinde kendisini harcama pahasına Recep Tayyip Erdoğan önünde siper olmadı mı bu adam? Ne oldu da bu acımasız eleştiriler başladı? El insaf minel iman!..
    Cevapla
  • Cem Can 9 yıl önce Şikayet Et
    ASALET,. Bizim değerlerimize göre asalet sadece aileden gelmez , esasen ve gerçekte insanlar asaletini kutsal değerlerinden alır, kutsal değeri olmayan veya kutsal değerlerini sermaye edenler asil ve asaletli olamazlar, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül asaletli bir insan, adı gibi bir insan, ''müslüman müslümanın kardeşidir'' , bu kardeşlik ahiret içindir ve dünya ile değiştirilmez, müslüman karedeşinin hukukunu korumak müslümanın vazifesidir, yıl 2014 beyler, CEM
    Cevapla
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    sabrınız için teşekkürler sayın Cumhurbaşkanım. Sabır ve tevekkülle ülkemiz bugünlere geldi. Saygısız davrananları Allah ıslah etsin, saygı kültürümüzü hatırlatsın ancak maalesef böyle saygısız davranan ve saygısız davranarak yıpratmaya çalışan bir kesim var, onları ciddiye almamak lazım. Cahil olmasalar kendilerine saygıları olsa böyle davranmazlar.
    Cevapla
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    siz de öyle davranın.. Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL ü eleştirenler, Cumhurbaşkanımız diyor ki "Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi gibi davranacağım". Siz de Saygıdeğer büyüğümüze günlük kısır siyasi çekişmeler içinde değil, Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişi gibi davranın. çünkü O siyasi kimliğine rağmen temsil ettiği makamın onuruna layık bir şekilde tarafsız bir görev yaptı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?