İdris Bal, iddialara köpürdü gazete yırttı

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, hakkında bazı iddialara yer veren gazeteyi yırttı.

İdris Bal, iddialara köpürdü gazete yırttı
İdris Bal, iddialara köpürdü gazete yırttı
GİRİŞ 20.08.2014 15:20 GÜNCELLEME 20.08.2014 15:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bir gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan iddiaların iftira olduğunu ve hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu.

"Ben bu gazeteye, havuz medyasına saygı duymuyorum" diyen Bal, gazeteyi yırttı. Gazetenin talimatla manşet attığını öne süren Bal, "Bu, çöpe atılması gereken hastalıklı bir zihniyettir. Aynı hataları defalarca yaptık, darbe dönemlerinde de böyle olmadı mı?" dedi.

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı tanımadığını ifade eden Bal, haberde iddia edildiği gibi Aşgın'ın bilgi vermesi üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında açılan dosya bulunmadığını söyledi. Bal, avukatı aracılığıyla hukuki işlemleri başlattığını belirtti.

Bal, haberde konu edilen kahvaltıyı kendisinin düzenlemediğini, Gürsel Ercan adlı arkadaşının davetiyle bir araya geldiği kişileri tanımadığını ileri sürdü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    suçluluk psikolojisi. ve suçüstü yakalanmanın vermiş olduğu agresiflikle yapılan bir basın toplantısı aynen bu kadar olurdu. Erdoğan'ın Davos'ta şimon pereze söyledikleri bu tuzluk için de geçerli.
    Cevapla
  • hakan kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    takiye. vatanı satmak için kaç dolar aldınız yeter ekmek yediğiniz yere gidin haram olsun benim vergilerimden aldığın o maaşlara
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİKİ GAZETE YIRT'TI YA CHP'Lİ BAYAN VEKİL GİBİ AYAKKABILARINI ATSAYDI NE OLURDU ?. Tabi'ki ayakkabısız yerine giderdi !
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    İDRİS DOĞRU CEVAP VER AYAĞINI ÖPMEYE GELECEĞİM.KARADENİZLİ SÖZÜ ( DELİKANLI SÖZÜ ). Hakan ayakkabı kutularını köyduktan bir gün sonra İkinizin birden istifa etmesini peşinizede ertuğrulun etmesini kim istedi söyle.Yemin ederim ayaklarını öpmeye geleceğim.sizin gibilerin her yanı kokar ama sözüm söz öpmeye geleceğim.HADİ BAKALIM İDRİSİM.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tam bir şovme desenize Levent kıca aç kaldı !. Neyse şovu leventle beraber yaparlar zaten malı pay ediyorlar ortak olduklarına göre hakları tabii.HAYIRLI İŞLER İDRİSİM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı