Kurtulmuş'tan yeni başbakan açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra gözler yeni başbakanın kim olacağına çevrildi.

Kurtulmuş'tan yeni başbakan açıklaması
Kurtulmuş'tan yeni başbakan açıklaması
GİRİŞ 21.08.2014 13:51 GÜNCELLEME 21.08.2014 14:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin yeni genel başkanının belirlenme sürecine ilişkin, "Bugün Merkez Yürütme Kurulu'nda son karar, son değerlendirmeyi Sayın Genel Başkanımız yapacak" dedi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı öncesinde parti genel merkezine gelen Kurtulmuş, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti'de genel başkanın belirlenme sürecine ilişkin soru üzerine Kurtulmuş, "Bugün Merkez Yürütme Kurulu'nda son karar, son değerlendirmeyi Sayın Genel Başkanımız yapacak ve ondan sonra haftaya ayın 27'sindeki genel kurulda genel başkan olacak arkadaşımız belirlenecek. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah partimiz için, Türkiye için ve bütün İslam dünyası için hayırlı olur" dedi.

Bir gazetecinin belirlenecek ismin kamuoyuna duyurulup duyurulmayacağını sorması üzerine Kurtulmuş, "Büyük ihtimalle Sayın Başbakanımız gerekli değerlendirmeleri yapacak ve açıklamalar yapılacak" diye konuştu.

"Yazılı bir açıklama mı bekleyelim?" sorusuna ise Kurtulmuş,"Bilemiyoruz, toplantıdan sonra hep beraber göreceğiz" karşılığını verdi.

Kurtulmuş, "İstişare süreci gerçekleşmişti, istişarelerin sonuçlarına bakma imkanınız oldu mu?" şeklindeki soruyu ise, "Bugün toplantıda görüşülecek. Sayın Başbakanımız ondan sonra bütün sonucu kamuoyuyla paylaşacak" şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR 1
  • kamil karabulut 9 yıl önce Şikayet Et
    bu yüzden..... ak partinin kadrolarında numan kurtulmuş, süleyman soylu, bülent arınç vb. çok değerli isimler olmasından dolayı ak parti çok güçlü.....başbakanlık için görev almasalar bile.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı