Erdoğan'ın Davutoğlu'nu seçme nedeni

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan, AK Parti Grubu'nda Davutoğlu'nun seçilmesindeki önemli bir etkenin Paralel Yapı olduğunu söyledi.

GİRİŞ 22.08.2014 04:01 GÜNCELLEME 22.08.2014 08:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Paralel yapıya karşı verilen mücadeleye karşı verilen mücadelenin yeni Başbakanın seçilmesinde önemli bir etken olduğunu söyledi. 

Erdoğan bu konuda şunları söyledi: 

Yeni Başbakanımızdan beklentimiz yeni Türkiye idealini gerçekleştirmektir.
Ahmet Davutoğlu'nun bu göreve aday olmasındaki en büyük etken Paralel Yapı'yla mücadelesidir.  Paralel Yapı'yla ilgili verilen mücadelede hedef seçilenlerden biri de Davutoğlu olmuştur. MİT tırları ve Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmelerin sızdırılması da bunun bir yansımasıdır. 

YORUMLAR 11
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    SN ABDULLAH GÜL DIŞIŞLERİ BAKANI OLARAK GÖRMELİYİZ .... abdullah gül ü de hükümette istiyoruz ...
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    kevser86 rumuzlu arkadasa. böyle seyler temenniler ile olmaz. hala anlamadiysaniz sadece saman tv ye bakmanizi tavsiye ederim. orda görülüyor bu paralelcilerin sirtini kimlere dayadiklari. görmek isteyen görür. görmek istedigin halde yinede göremiyorsan ferasetinde bir aksaklik olabilir. zaten temenni etmeniz bile herseyi ortaya koyuyor.
    Cevapla
  • Meral Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindim... . Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Erdoğan ile Davutoğlu süper bir ikili olacaklar inş. Allah uzun ömürler versin... Ülkemiz adına doğru kararlar almak ve uygulamak nasip etsin... Allah birileri gibi onları da güçlendikten sonra şaşırtmasın inş. Amin...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM YARABBİM, Yıllarca zulüm çekmiş Milletimizin duaları ile -. Hükümetimize dirayet ve kuvvet ver ülkemizi refaha kavuştursunlar ! Amin !
    Cevapla
  • yusuf sanli 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin makina muh. kardesim. Benim bildiklerim senden fazladir hic kusura bakma nasil is adamlarindan hibe adi altinda harac aldiklarini biliyorum her geldiklerinde zamangazetesine uye yapmak icin biktirasiya bize baski yaptiklarini ben bilirim .fitre lerimizi zekatlarimizi istediklerini israrla ben bilirim saymakla bitmez .Bir öneri gulene gazzeyi bombalayan kafire bir tek beddua etsin ellerini kaldirsin gerci bundan sonra kimse inanmaz ya .Bence iblisin amaci aciga cikti gercek muminler hizla kaciyor su anda almanyadaki sohbet odalari bosaldi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...