Bahçeli: Ne yapalım millet iradesi

Devlet Bahçeli'nin, 'Recep Tayyip Erdoğan'dan cumhurbaşkanı olmaz' sözü hatırlatılınca MHP lideri ilginç bir yorumda bulundu.

GİRİŞ 22.08.2014 10:14 GÜNCELLEME 22.08.2014 10:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Aksaray'da halka hitaben yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını değerlendirdi. 

Yüzde 51'le seçilmiş olan bir cumhurbaşkanını kendisine değil milli iradeye saygılarından dolayı kabul ettiklerini belirten Bahçeli, “Recep Tayyip Erdoğan'dan cumhurbaşkanı olamaz, olmamalıdır. Ama ne yapalım millet iradesi, yüzde 51'le onu cumhurbaşkanı yaptı. Allah vere de aklını başına alıp cumhurbaşkanı olarak kalmaya gayret göstersin” dedi. 

BAHÇELİ: ERDOĞAN'DAN CUMHURBAŞKANI OLAMAZ

MHP lideri Bahçeli 10 Ağustos seçimlerinden önce yaptığı bazı açıklamalarda Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olamayacağına vurgu yapıyordu. Hatta Bahçeli 8 Nisan 2014 tarihli grup konuşmasında "İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz. Siyasi görüşü, fikri aidiyeti meshebi ve yöresi ne olursa olsun, ister AKP'li, ister MHP'li, ister CHP'li olsun, her vatan evladı Cumhurbaşkanı olabilir, ne var ki Erdoğan olamaz, milletin terazisi bu sikleti çekmez" sözleriyle kararlığını gösteriyordu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Mete Duraner 9 yıl önce Şikayet Et
    bir gün de de ki "ben mi ters şeritteyim?". Hani ters yola girmiş divanenin biri karşıdan gelenlere ters yoldan geliyorlar diye selektör yaparmış ya, o hesap."Ulan bu kadar insan başka düşünüyor,acaba ben mi yanlış taraftayım" diye bir dk düşünmez mi insan...
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    %51 değil, %51,80 . Tayyip Erdoğan gibi birisi döneminize nasip olmuş.. Allah(c.c)a şükrediniz eyy muhalefet.. Enkaz içinde bıraktığınız bu ülke şimdi ne halde.. Bu yüzden muhalefet bile yapamıyorsunuz..
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli. Gerçekten hala durumu kavrayamadınız,olay Cumhurbaşkanı olma olmama meselesi değil!!Türkiyede şuanda üretemeyene bir muhalefet var,sadece hakaret ve aşağılama üretebiliyorsunuz ve bu da tutmuyor.Bırakın olan Cumhurbaşkanı yada başbakan olsun siz parti felsefenizi ve dünya görüşünüzü savunun.Türkiyenin meselelerine eğilin sahip çıkın
    Cevapla
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    konuşacak bişesi. kalmayanalar ne yapsın..bu da öyle işte. laf olsun torba dolsun. ama etrafındakilere ne dersin. TÖRE gereği çıtları çıkamıyo gariplerin. zamanında başbakan ol destekleyelim dediler; adam kaçacak delik aradı ve dsp ye stepne oldu. cumhurbaşkanlığı seçimin sadi somuncuoğlu aday oldu; adamı sokaklarda dövdüler sezer denen zatı cumhura başkan ettiler. bunlardan bişe olmaz vesselam.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    O GEOMETRİ UZMANI YAHU!. Milletin ferdi kardeş,sayın Emsaleddinci başkan Aritmetik uzmanı değil ama Geometri'de kimse eline su dökemez,kimse. Bir üçgen çiziyor,sonra o üçgenler arasından bir oklar çıkarıyor!...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı