İşte Erdoğan'ın bizzat ilgileneceği 5 konu

Erdoğan, "Başbakan" sıfatı ile son kez katıldığı Bakanlar Kurulu toplantısında, 5 konu ile yakından ilgilendiğinin altını çizdi.

İşte Erdoğan'ın bizzat ilgileneceği 5 konu
İşte Erdoğan'ın bizzat ilgileneceği 5 konu
GİRİŞ 27.08.2014 06:23 GÜNCELLEME 27.08.2014 06:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu'nun önceki gün yapılan toplantısını Erdoğan son kez başbakan sıfatı ile yönetti. Partisinin MYK, MKYK toplantıları ve milletvekilleri ile yaptığı görüşmelerde ortama veda havası hakim olup duygusal anlar yaşanırken Bakanlar Kurulu'nda durum daha farklıydı. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak da Bakanlar Kurulu toplantılarına katılması beklendiği için veda havası oluşmadığı bildirildi. Sadece birkaç bakan söz alıp, "12 yılda çok önemli mesafeler kat edildiğini, demokratikleşme ve yatırımlar konusunda büyük adımlar atıldığını" belirtip teşekkür etti.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıktıktan sonra kabine ile ilişkilerinin nasıl devam edeceğinin sinyallerini de verdi. Erdoğan, kendisi açısından önemli olan konuları 5 başlık altında topladı. Bunları, "Çözüm süreci, paralel yapı ile mücadele, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki gelişmeler, Avrupa Birliği ve yatırımlar" olarak sıralayan Erdoğan, "Hepsiyle yakından ilgilenmeye devam edeceğim. Özellikle bu konularda birlikte çalışacağız" diye konuştu. 

YORUMLAR 1
  • Ahmet Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    çankayanın dumanı. protokolün, vatandaşa tepeden bakmanın ve koltuğa dibine kadar gömülmenin amansız çukuru Çankaya... aman deyim reis aman, onu karşıladım, bunu uğurladım, şunu ağırladım derken bizi unutmayasın, sokakları gecekonduları gariban semtleri çamurlu elleri, gizliden ağlayan gözleri, karlı dağları, tebanı unutmayasın... şimdi etrafına toplanır bir sürü bilmiş, seni aslından halkından sokağından koparır, aman deyim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı