Kız çocuğu, Erdoğan'a neler söyledi?

12'nci cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin kongresinde konuşma yapmadan önce sürpriz bir olay yaşandı.

GİRİŞ 27.08.2014 12:05 GÜNCELLEME 27.08.2014 12:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatının anlatıldığı belgesel sonrasında kürsüye çıktı. Tam da bu esnada bir kız çocuğu Başbakan Erdoğan'ın yanına geldi. 

Başbakan Erdoğan'la heyecanlı bir şekilde kısa bir sohbet gerçekleştiren kız çocuğunun ne dediği merak edilirken, salondakilerin bu merakını Erdoğan giderdi. 

Erdoğan, kız çocuğuyla arasındaki diyaloğu şöyle aktardı: 

"Geçmişte malum partimizin kuruluşunda bir küçük yavru bir altın bize göndermişti. Kızımız diyor ki benim altınım yok ama benim de sevgim var, kabul eder misiniz diyor."

Erdoğan'a sarılarak sevgisini gösteren kız çocuğu daha sonra sahneden indi. 

İşte o anlar: 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Histeri Krizine Girmiş Muhalefet!. Bu hareketin 12 yıldır sürekli artan bir destekler yükselmesinin nedenlerinden birisi. Siz böyle şeyleri bilir misiniz? Yakında yapılacak CHP kongresinde sandalyeler havada uçuşmasın sakın!
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    İhlas. Amelinizde rıza-ı Ilahi olmalı. Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok; eğer O kabul etse bütün halk reddetse te'siri yok." 21. Lem'a(ihlas risalesi)
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    BU AK KONGRE. Yakında yapılacak olan CHP kongresinde alışılmadık bir görüntü olarak bunları görmek isteriz ama yine alışılmış olan kafa kırıp göz çıkarmalara varan olaylar yaşanacağını düşünüyorum. Türkiye tarihinin en seviyeli ve saygılı kongrelerini Ak parti yüzünün akıyla başarıyor. Halkın sevgisini de hak ediyor.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte sevgi,saygı,verme alma gönüllülüğü !. İşte Milletin partisi, işte kongre, Büyüğü ve küçüğüyle işte sevgi ve saygı, yakında CHPnin kurultayınıda göreceğiz, ne kafalar kırılacak, ne saçlar yolunacak !
    Cevapla
  • hakan kürekçi 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsunnn!!!. Muhalefet Çatlasın Patlasın :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı