AK Partili Boyraz'dan CHP'ye sert tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz bugün TBMM'de gerçekleşen yemin töreninde CHP'nin sergilediği tavrı sert dille eleştirdi.

AK Partili Boyraz'dan CHP'ye sert tepki
AK Partili Boyraz'dan CHP'ye sert tepki
GİRİŞ 28.08.2014 17:11 GÜNCELLEME 28.08.2014 17:24

Boyraz, "Türkiye tarihinde ilk defa Milletin aracısız olarak seçtiği ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin etme merasiminde CHP bir kez daha Milletin beklentilerinin ve taleplerinin aksine yine geçmişte olduğu gibi Millet iradesine nezaketsiz ve nobran tavrını bir kez daha göstermiştir." dedi.

CHP'nin amblemindeki altı oku Milletin hizmetine sunmak yerine Milletin sinesine batırmak için kullandığını söyleyen Boyraz, "Milletten de her seçimde tokat yemelerine rağmen hala gayret etmeleri düşündürücü bir tablodur." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz sözlerini şöyle sürdürdü:
CHP artık şunu çok iyi kavramalıdır ki, bu ülkede hiçbir şey Millete rağmen olmayacaktır. CHP biran önce aklını başına alıp, Millet iradesine ram olmak zorundadır. Aksi durumda bu Millet kendisine bu hareketi yapan zihniyete dün olduğu gibi bugün ve yarın da sandıkta gereken cevabını çok net olarak verecektir. Sandık sonuçlarından hala bir ders çıkaramayan CHP, bir kez daha bu Milletten altı okkalı bir tokat yemeye mahkum olacaktır. CHP bugün Meclis’te Meclis Başkanlık Divanının bulunduğu tarafa CHP Grup Başkanvekili Anayasa kitapçığını fırlatarak,  buradan ülkede bir ekonomik kriz çıkarma beklentisi içerisine girmiş olabilir. Çünkü, geçmişte Anayasa kitapçığının fırlatıldığı zaman ülke ekonomisi yerle yeksan olurdu. CHP böyle bir hayalin beklentisi içerisine girmiş olabilir. Ama anlaşılıyor ki zamanın ruhu kavramının bu ülkede neleri değiştirdiğinin farkına varamamışlar. Türkiye artık eski Türkiye değil. Dolayısıyla, herkes ve herkesimin özellikle siyaset kurumları aklını başına devşirmeli. Milletin aklıyla da kimse alay etmemelidir. Meclis’te bugün yaşanan çirkin tabloyu inanıyorum ki Aziz Milletim birkez daha kendisine yakışanı vakur bir şekilde yerine getirecektir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar