Ak Parti'ye göre kitapçık eylemini planlayan kişi

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş ile Belma Satır, yemin töreni öncesi gerginlikle ilgili açıklama yaptı.

Ak Parti'ye göre kitapçık eylemini planlayan kişi
Ak Parti'ye göre kitapçık eylemini planlayan kişi
GİRİŞ 28.08.2014 17:58 GÜNCELLEME 29.08.2014 13:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Toplantıda konuşan Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın İç Tüzük kitapçığını fırlatmasını eleştirerek; "CHP'nin yaptığı bu hareketi şiddetle kınıyoruz. Bu işi planlayarak yapmışlardır" dedi.

Basın toplantısında basın mensuplara açıklamalarda bulunan AK Partili Grup Başkanvekilleri, Engin Altay'ın kitapçık fırlatmasını eleştirdi.

Mustafa Elitaş, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez böyle bir olay görüldüğünü belirterek, şey görüldüğünü  belirterek; "CHP'nin yaptığı bu hareketi şiddetle kınıyoruz. Bu iş planlayarak yapmışlardır. Bunların başında Kılıçdaroğlu var, figüranları ise vekilleridir. AK Parti olarak umarız CHP, olağanüstü genel kurultayında sonra sağduyulu davranmaya başlar" diye konuştu.

Elitaş, bir basın mensubunun "TBMM Başkanı Çiçek üzgün müdür?" sorusu "Elbette üzgündür. TBMM Başkanı Cemil Çiçek gereğini yapacaktır" diye yanıt verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇELİK-ÇOMAK OYUNU GİBİ.... Biz çocukken oynadığımız oyunlarda bile bu davranışları göstermezdik. Yenildiğimizde sadece biraz ağlar-zırlardık sinirden;ama asla galip gelen tarafa bişey atmazdık,aslaa! Bunlar hem ağlayıp-zırlıyorlar,hem küsüyorlar,hem de elde ne var ne yok fırlatıyorlar. ''Ne çekti be bu muhalafet Erdoğan'dan''!
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyyet partisi 2015 seçimlerinde milletten nasıl oy isteyecek anlamıyorum !. Çünkü milletin 14 partye karşı ezici çoğunlukla seçtiği C Başkanına karşı geliyor, kılıçdaroğlu milletten dahamı akıllıki erdoğanın kötü biri olduğunu söylüyor ! delimi ne bu adam ? Not : bu partiden halk kelimesini kaldırdım !
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet partisi... Bu Cehalet dolu partidekiler bir günde adam gibi genel başkan seçsin.. Kavga ile değil sandelye kırma ile değil sadece bir adam gibi çalışsın hiç görüldümü? Kendi pisliklerini temizlesinler yeter.. Onların bu ülkeye sadece zararı var ama yaradan bunların yaptığı şerler üzerine Erdoğan'a hayrı vesile kılıyor.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    klas. O kitapçığın altında kalırda inşallah geberir. Bunlar ne ahlak yoksunu insan. meclisten altıkları maaşlar zehir olsun.. ortalığı karışıtıran chplilere.. Ne pislik insanlar yaaa
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP halkçı olmadığını birkere daha yabancı müsafirlerin önünde ispatlamıştır !. madem öyle, adını Cumhuriyyet partisi desek daha iyi olur zahar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'