Erdoğan'a İstanbul'da coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Ağustos resepsiyonun ardından İstanbul'a gelen Erdoğan burada toplanan vatandaşlara seslendi.

GİRİŞ 31.08.2014 00:41 GÜNCELLEME 31.08.2014 06:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk Havalimanı’na akın etti. 

Erdoğan’ın geleceğini duyan binlerce kişi, saat 21.30’dan itibaren ellerinde Erdoğan amblemleri ve Türk bayraklarıyla Erdoğan'ı karşıladı. Oyun oynayarak ve halay çekerek bekleyen vatandaşlar, ‘Biji serok Erdoğan’ diye slogan attı.

"TÜRKİYE'Yİ DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Havalimanında kendini bekleyen vatandaşlara kısa bir teşekkür konuşma yaptı.

"İstanbul benim sevdam. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve seçilmiş bir Başbakanla Türkiye'yi daha ileri götüreceğiz. Beni burada karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Sizleri çok beklettim hakkınızı helal ediniz." dedi.

 

YORUMLAR 2
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    ONDAN SONRA..... ''K.daroğlu ve Bahçeli gene neden kudurdular ki?'' diye sormayın. Tabloya bakan hangi siyasi olursa olsun balataları sıyırır. Kardeşim bir değil,iki,değil,üç değil;9 seçimdir aynı tablo...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP + MHP li, vekiller çatlasın ! Erdoğanı millet böyle seviyor işten !. benim MHPye gönül vermiş vatandaşlarımla bir anlaşmazlığım yok Cami Cemaatimizde beraberiz, CHPli seçmen zaten kendini bizden ayırmış,aramızda tek bir kişi dahi yok, sadece cenazeleri olduğunda gelirler namazını kılar defnederiz okadar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz