Kılıçdaroğlu o anı ilk kez anlattı!

30 Ağustos törenlerine damga vuran olaylardan biri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmaması oldu.

Kılıçdaroğlu o anı ilk kez anlattı!
Kılıçdaroğlu o anı ilk kez anlattı!
GİRİŞ 31.08.2014 10:33 GÜNCELLEME 31.08.2014 10:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet gazetesinden Utku Çakırözer'e konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tokalaştıklarını anlattı.

İşte röportajın o bölümü:

Dün bütün gün televizyon kanalları Hipodrom’da yapılan törenlerde Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun tokalaşmamasının görüntüsünü verdi kamuoyuna. CHP liderine bu soruyu sorduğumuzda, aslında dün aralarında bir el sıkışma yaşandığını öğrendik. Kılıçdaroğlu, “Anıtkabir’de, Aslanlı Yol’un başında herkesin tokalaştığı gibi tokalaştık kendisiyle” dedi.
 
‘En son Demirtaş alkışlamalıydı’
 
CHP’lilerin yemin töreni sırasındaki tavrını eleştirenler arasında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da vardı. CHP’lilerin yaptığını siyasi nezakete aykırı bulduğunu açıklayan Demirtaş’ın Erdoğan’ı alkışlaması da sosyal medyada ilgi görmüştü. Kılıçdaroğlu ile o günü konuşurken Demirtaş’a tepkisini gizlemedi: 

“Biz nezaketin ne olduğunu ailelerimizden öğrendik. Eli kanlı, aile boyu gırtlaklarına kadar yolsuzluğa bulaşmış kişilere saygı göstermememizi de ailelerimiz bize öğretti. Roboski’de 34 kişinin öldürülme talimatını veren bir başbakan, cumhurbaşkanı olunca onu en son alkışlaması gereken Selahattin Demirtaş’tır. Oysa CHP, Roboski’nin hesabını hep sordu ve sormaya da devam edecek. Sayın Demirtaş’ın gırtlağına kadar yolsuzluğa bulaşan bir aileye hangi gerekçeyle saygı gösterdiğini ben merak ediyorum.”

YORUMLAR 11
  • futuvvet 9 yıl önce Şikayet Et
    GEÇENLERDE!.. Birisi Tv'de bu chp' lilerin bu millete yapacağı en büyük iyilik chp'yi KAPATMAKTIR, DEMİŞTİ. ADAMI AYAKTA ALKIŞLADIM.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 9 yıl önce Şikayet Et
    bu chp adam olmaz. ya bir insan ülkesi için azıcık bile iyi şeyler düşünmezmi. adam ülkenin ekonomisini düzeltti,birşey yok, suriyed tuttu esedi destekledi, gezide şikayet etmediği yabancı ülke kalmadı, Turgut özal,gül ve en son erdoğanı güya protesto ederek çirkinlikte sınır tanımadı. ne yapmaya çalışıyor bu chp. ayrımcılığın danışkasını yapıyor, sonra hükümete malediyor
    Cevapla
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ve iftira,satasma... Soylediklerinin yalan ve iftira oldugunu,sozum ona satasma yaptigini dusunuyorum bir vatandas olarak.Bu yaptigi ayni zamanda 52 milyona da bir hurmetsizlik,ama hurmetten ne anlar desem bosa da gitmez..
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    GINA GELDİ ARTIK. İşkembe-i Kübra'dan sallamanın da,siyasi körlğün de bir haddi hududu var yahu;bu ne böyle! Her gün ayrı bir zırvalık? S.Demirtaş en azından kendini inkar etmiyor;doğru yanlış samimi bari. Rab'bim akıl-fikir ihsan etsin...
    Cevapla
  • S. Güven 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN SON TAKTİĞİ. HDP nin oylarına talip. Roboski ha?! Partinizin kurucusu ve ulu önderiniz Uludere'ye Roboski dediğini duysa kelleni alırdı. Sol oyların HDP ye gittiğini farkeden CHP strateji değiştirmiştir. Gülerek izliyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?