Davutoğlu ve Erdoğan'ın yeni adresleri belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci yurt dışı ziyareti öncesi, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 03.09.2014 00:10 GÜNCELLEME 03.09.2014 01:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni ikamet adresi ve Başkanlık Sarayı olarak da adlandırılan yeni binanın başbakan mı cumhurbaşkanı tarafından mı kullanılacağı sorusu için ise Erdoğan, "Şu anda oturduğum yer ikamet adresimdir. Henüz yeni ikamet adresim, şöyle ifade edeceğim, Sayın Cumhurbaşkanımızın oturduğu yerden ayrılması ile orada bir süre daha oturmaya devam edeceğiz. Daha sonra da inşallah yeni yapılan binalara cumhurbaşkanlığı olarak taşınmayı planlıyoruz. Şu andaki cumhurbaşkanlığı binasına da aynı zamanda konutlarına da başbakanımızın taşınmasını aramızda planlamış durumdayız" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık Ayyıldızlı Mıllete tepeden . bakmak yok halkın sevyesınden halk daha ıyı görülür ..Helal sayın T.c
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Senki Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han,ın Torunu Recep Tayyip Erdoğan,sın!!. Kılıcımız parladıkça düşmanın gözü ondan ayrılıp bizi göremez. Ama Allah esirgesin, bir gün paslanır da yaltırıklanmazsa düşman bizi görmek değil, bir de tepeden bakar.Yavuz Sultan Selim Han!!
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    tersini bekliyen mi var idi. siz chp lilerin derdi gercekten 3 5 agac yada AOC mu saniyodunuz son 6 ay dir chp liler kudurmus halde orada gosteri bile yaptilar gitmedikleri mahkeme kalmadi cunku cok iyi biliyolar di ki o bina basbakanlik degil yeni kurulacak turkiye cumhuriyetinin baskanlik binasi olucak idi ve bu yeni yonetimin lideri de tayip erdogan olarak tarihe gecicek iste tum dertleri bunu engellemek idi olmadi 2015 secimlerinde buyuk ihtimal ile baskanlik sistemi tam olarak oturmus olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?