Kılıçdaroğlu: Ülkenin sorunlarını biz çözdük

Kemal Kılıçdaroğlu, yeni kurulan Parti Meclisi üyeleriyle yaptığı ilk toplantıda konuştu.

Kılıçdaroğlu: Ülkenin sorunlarını biz çözdük
Kılıçdaroğlu: Ülkenin sorunlarını biz çözdük
GİRİŞ 13.09.2014 11:47 GÜNCELLEME 13.09.2014 11:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi Toplantısı öncesinde açıklamada bulundu.

HERKESİN GÖZÜ CHP'DE

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarının satır başları;

"Amacımız huzur içinde yaşayan bir toplum yaratmak. Önemli bir süreçten geçiyoruz, herkes gözünü çevirmiş CHP'ye bakıyor.

DENETİMSİZ BİR YÖNETİM DEMOKRASİLERDE OLMAZ

Denetimsiz bir yönetim demokrasilerde olmaz. Vatandaş hukuk önünde herkesin eşit olmadığına inanıyorsa bir sorun vardır.

"DARBE HUKUKUNU DEĞİŞTİRELİM" DİYE TEKLİF VERDİK"

12 Ekim'de HSYK seçimleri var. İktidar bütün gücüyle bu seçimlere yoğunlaştı. Savcı ve hakimlere sesleniyorum: Adalete saygıyı ilk siz sağlayacaksınız. "Darbe hukukunu değiştirelim" diye teklif verdik.

4 YILDA 1507 İŞÇİ İŞ KAZASINDA ÖLDÜ

Vesayet sistemini getirenler hukuku çalıştırmadığı için hak ihlalleri ortaya çıkıyor. İnsanın açıkca vahşi kapitalizme teslim edilip, ölüme teslim edilmelerini izliyoruz. 2010-2014 arsında 1507 işçi iş kazalarında öldü.

KAR HIRSINA İNSANLARIMIZ KURBAN EDİLDİ

Önce risk tanımlanır sonra işçi çalışma alanına gönderilir. Madenlerde "Yaşam odası kurulsun"dedik. Kar hırsına insanlarımız kurban edildi. 10 işçi ölüyor hala sorumlu yok.

MÜDAHALE EDENLERİ AŞAĞILAYACAĞIZ

Gencecik çocuklarımız uyuşturucu batağında, bu nasıl oluyor? Kimlik, inanç, mezhep ve yaşam tarzı üzerinden insanlar bölünüyor. Müdahale edenleri aşağılayacağız. Neden çünkü insan önemli bir unsurdur.

KİMLİK ÜZERİNDEN SİYASET ÜLKEYİ BATAKLIĞA SÜRÜKLER

Kimlik üzerinden siyaset ülkeyi batağa sürüklüyor. Irak'ı, Suriye'yi görün.. Bu ülkenin tüm sorunları çözen parti biziz. Bizim özgüvenimiz var mı? var. kendimize güveniyoruz. Geçmişi tartışmayı bırakacağız. Geçmişe takılan bir parti değiliz. "

YORUMLAR 12
  • emrullah 9 yıl önce Şikayet Et
    cok komik ve cok gülünc. sayin kemal kilicdaroglu sen bu 70 milyon türk milleti ile alay mi ediyorsun? yoksa sen bu 70 milyon türk milletini saf mi saniyorsun???? yada siz CHP hala yalan söylemeyi brakmadiniz ve bu miklleti hala saf saniyorsunuz? AKP bi milletin gözünü acdi ve bu vatana bu millete hizmet nasil verilir yollar nasil yapilir gösterdi..ama sunu da söylim bu hükümet in de yanlisi var duble yol yabana kadar bir ülkenin vatanin her iline her kösesine 3 seritli otobanlar yapsalar o zama iste bu AKP yi allah dan baska kimse oradan alamaz ..bir de su sural limitlerini bi ayarlaya bilseler,, ama size CHP olarak güveniyoruz bu sürat limit isini de cözün lütfen
    Cevapla
  • osman gündoğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    evet.chp olmasaydı zaten bu ülkede sorun yoktu.bu ülkenin en büyük sorun fabrikası chp.zaten onların tek üretebildiği şey sorun.bazen seri üretime bile geçebiliyorlar .sürümden kazanalım diye.... eğer ak parti sizin çıkardığınız sorunları çözmeye uğraştığı kadar başka şeyle uğraşsaydı marsa mekik gönderirdi mesela ilk astronot da ben olurdum ve derdimki.bu akp için küçük bir adım.o chp nin çıkardığı sorunları çözebilmek için ne büyük adımlar atmıştır.(bu chp aKLIMA GELİ,NCE ESPRİ YETENEĞİM TAVAN YAPIYOR YAHU .normalde ben asık suratlı biri sanırım kendimi))) )...
    Cevapla
  • ramazan kerkez 9 yıl önce Şikayet Et
    SARHOŞ KOMEDİSİ.. tabiki herkesin gözü sizin üzerinizde olur. eskiden komik bir adam vardı levent kırca, eskiden diyorum çünkü onda eskiden eser kalmadı, şimdi o benliğini kaybetti, millet onun eksikliğini sizinle gideriyor, her haliniz , her konuşmanız, tam bir sarhoş komedisi.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    Cozmek ha.. Insaallah bir gun seni de cozen birileri bulunur..
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemal, insanları söyletmeyi mecbur ediyorsun !. Bu yalan ve iftiralarınla Alevi olduğunu defalarca kanıtladın, o cinsten tanıdıklarım var bilirim !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı