Kılıçdaroğlu'nun ayıbını deşifre etti

Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Genel Başkanı seçilen ve sonra da Başbakan olarak göreve başlayan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik etmediği ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu'nun ayıbını deşifre etti
Kılıçdaroğlu'nun ayıbını deşifre etti
GİRİŞ 15.09.2014 07:49 GÜNCELLEME 15.09.2014 07:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de serzenişte bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos resepsiyonundaki sözlerini hatırlatan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun ne AK Parti Genel Başkanı ne Başbakan olduktan sonra kendisini aramadığını söyledi.

İşte Davutoğlu'nun konuyla ilgili olarak açıklaması: 

Kılıçdaroğlu ben arayınca tebrik etti

"Sayın Cumhurbaşkanımız 10 Ağustos akşamı yeni bir çağrıda bulundu, "Yepyeni bir dönem başlıyor" dedi. Peki yemin törenine kim katılmadı. Kim olay çıkardı o törende. TBMM etiğini, onurunu kim sabote etti. İşte kutuplaştırıcı tavır bu. Peki buna rağmen Cumhurbaşkanımız dedi ki "Ben herkesle konuşmaya hazırım." Peki buna Kılıçdaroğlu’nun cevabı ne oldu? "Savaş olmadıkça konuşmam." Bundan daha kutuplaştırıcı bir dil olur mu? Ben Başbakan olarak göreve başladım. Kılıçdaroğlu aramadı. AK Parti Genel Başkanı seçildim. Aramadı. Kurultayda seçimi kazandığı gün ben kendisini aradım ve tebrik ettim. O zaman tebrik etti."

DAVUTOĞLU'NUN BAHÇELİ'DEN BEKLENTİSİ

"Bahçeli’nin genellikle okuduğu metinlerden çıkıyor. Beni Cumhurbaşkanımızın idare ettiğini söylüyor. Şahsi konuşmalarında hep nezaketini takdir etmiştim ama Başbakanlık görevini yapan birine Bahçeli’nin de uygun bir dil kullanmasını bekleriz. Şahsi nezaket siyasi nezakete yansımalı."

YORUMLAR 1
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocam sakın bir şey deme. Hemen AYM ye gider...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı