Soylu: Dünyanın öbür ucuna gitseniz de

Süleyman Soylu, "paralel yapının" Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kendisini Lahey Adalet Divanı'na şikayet edileceği yönündeki habere sert çıktı.

Soylu: Dünyanın öbür ucuna gitseniz de
Soylu: Dünyanın öbür ucuna gitseniz de
GİRİŞ 15.09.2014 23:26 GÜNCELLEME 15.09.2014 23:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "paralel yapının" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisinin de aralarında bulunduğu bazı isimler hakkında Lahey Adalet Divanına şikayette bulunduğunu belirterek "Ey paralelciler, size sesleniyorum: Dünyanın bir ucuna gitseniz de bu mahkemenin önünde hesap vereceksiniz, hesap" dedi.

Soylu, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda, son 1, 1,5 ay içinde Türkiye'de demokrasi ve milli iradenin güzelliklerini yaşadıklarını, bu dönemde yaşananların 10-15 sene önce insanların zihinlerinden dahi geçirilmediğini ifade etti.

Çok badirelerden geçildiğini, birçok gailelerle karşı karşıya kalındığını anlatan Soylu, "Tam 350 yıldır bu topraklarda, bu ülkenin ve coğrafyanın üzerine bir şekilde yüklenilmeye çalışılan Karlofça vesayetinden, bu ülkenin insanı her noktada kurtulmaya, her noktada kendisini bu badirelerle ve bu gailelerden kurtarmaya çalıştı. Ama müsaade etmediler. Darbelerle müsaade etmediler. Entrikalarla müsaade etmediler. Hilelerle müsaade etmediler ve Türkiye hep bu güzel günleri, hep demokrasinin ve milli iradenin bütün açıklığıyla beraber 785 bin kilometrekarenin üzerine örttüğü bu güzel günleri bekledi" şeklinde konuştu.

Halkın sabrettiğini ve gayret gösterdiğini, sabrın sonunda bir tek sandığa ve milli iradeye sığındığını vurgulayan Soylu, "Sığındığı milletti, sığındığı oydu, sığındığı sandıktı ve o güzel günlerin hasretiyle beraber demokrasiye milli iradeye sımsıkı sahip çıktı" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • selim sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    sy soylu. bence memleketin daha ciddi sorunları var siz önce onları halledin sonra kendi aranızda hesabını görürsünüz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler