Davutoğlu'ndan bedelli askerlik açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bedelli askerlikle ilgili ''Kapsamlı brifingden sonra değerlendireceğiz'' dedi.

Davutoğlu'ndan bedelli askerlik açıklaması
Davutoğlu'ndan bedelli askerlik açıklaması
GİRİŞ 16.09.2014 09:32 GÜNCELLEME 16.09.2014 09:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Davutoğlu, KKTC'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Müzakereler yeni bir ivme kazandı. KKTC'ye verdiğimiz desteği ifade etmek üzere orada bulunacağız.

BEDELLİ ASKERLİK

Dün Başbakan Yardımcısımız bedelli askerlik konusunda açıklama yaptı. Milli Savunma Bakanımızdan da Genelkurmay Başkanımızdan da kapsamlı bir brifing aldıktan sonra bu konudaki ihtiyacı değerlendireceğiz. Bu çerçevede atılması gereken adımlar varsa bunları birlikte gözden geçireceğiz. Ama öncelikle bu konuda gerçek tablonun ne olduğu hususunda daha geniş, kapsamlı bir brifing alacağım.

YORUMLAR 10
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    OĞLUMDA YARARLANACAK AMA BEDELLİ İSTEMİYORUM.VATANDAŞ AYRIMINA SEBEP OLUYOR.. Askerden kaçmak için herkes 4 gözle bedelliyi bekliyor.Oğlumda yararlanacak ama şahsen ben istemiyorum.Ya sağlıklı olan herkes askere gitsin yada hiç kimse gitmesin.vatandaş arasında ayrımcılığa sebep oluyor.
    Cevapla
  • semih 9 yıl önce Şikayet Et
    semih. sayın başbakanım sizi çok seviyoruz bedelli olursa ordan gelen paraların şehit aileleriner verilmesi çok iyi olur
    Cevapla
  • Hatice 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli Bekliyoruz. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızdan bedelli müjdesi bekliyoruz. İnşallah hayırlı haberler biran önce gelir.
    Cevapla
  • Orhan Önder 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 25 Bedel 15. Bekliyoruz
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    VATANDAŞ AYRIMCILIĞINA SON VERİLMELİ ASKERLİK 20 YAŞ 1 TL.BEDELLİ OLMALI.(BU PARAYI ÖDEYEMEYENEDE KREDİ VERİLMELİ). İşini yolunu koyup kılıfını hazırlayanlar ile samimi dürüst vatandaş arasında ayrımcılığa son verilmeli 20 yaş 1TL bedelli asker yasası çıkmalı.Bunu ödeyemecek olanlarada devlet uzun vadeli kredi vermeli.Eşit vatandaşlık hakkı ancak böyle olur.Ha asker lazım olunca getiririz ithal asker.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor