Erdoğan'dan TÜSİAD'a 28 Şubat hatırlatması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜSİAD'ın Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu

Erdoğan'dan TÜSİAD'a 28 Şubat hatırlatması
Erdoğan'dan TÜSİAD'a 28 Şubat hatırlatması
GİRİŞ 18.09.2014 13:08 GÜNCELLEME 18.09.2014 13:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TÜSİAD'ın Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat sürecinde 54. hükümetin nasıl devrildiğini hatırlattı.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

"54. Hükümet 1 yıl başta kalmıştır, fakat çok önemli adımlar atmıştır. Gücü elinde bulunduran bir darbe koalisyonu hükümet devrilecek dedi ve malesef ayak oyunlarıyla hükümet uzaklaştırıldı. Seçilenlere saygı duymak eğer onu görevden alacaksa yine sandıkla yapmak gerekirdi. Halkın iradesiyle sandıkta indirmeliydi." dedi.

YORUMLAR 7
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    MESAJ KİME - 0. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün TÜSİAD'la bir araya geldi! Onları dinledi! Sonra da kürsüye çıkıp hepsinin gözlerinin içine baka baka yaşananları sıraladı! *Bu toplantıyı nasıl okumak gerekiyordu? *Erdoğan ne demek istemişti? *Asıl mesele neydi? *Satır aralarında kalan mesajları nelerdi? *Sadece içeriye mi seslendi? *Ve en önemlisi ne yapmak istedi? Günlük hayatın hızlı aktığı yerlerde haliyle çıkıp bu soruları sormak ve hemen cevabını bulmak hiç kolay değildir! Bir de Türkiye'de yaşıyorsanız zaten PATRONLAR hakkında kimse olumsuz haber yapamayacağı için muhtemelen gazete ve televizyonlar İLGİLERİNİ ÇEKECEK kısımları yayınlayacaklardır! Hele başta sorduğum sorulara cevap aramak TÜRK MEDYASININ görev tanımı içine girmez! Şimdiye kadar girmedi çünkü!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    MESAJ KİME - 1. Erdoğan'ın kürsüden söylediklerine gelmeden bu toplantının çok benzeri olanına gidelim! Gorbaçov'la birlikte RUSYA devlet düzenini askıya almış, bütün yer altı-yer üstü zenginliklerini peşkeş çekmişti! Zaten operasyonun adı buydu! Jacob Rothschild liderliğindeki ekip Londra'dan gelmiş, Rusya'ya dalmıştı! Soros ve Kissenger'la birlikte bütün ülkeyi talan ediyordu! Nikelden çeliğe, demirden gaza, petrolden bakıra kadar bütün madenlere el konulmuştu! KOMİK FİYATLARA ÖZELLEŞTİRİLMİŞTİ! Bütün zenginliklerin üstüne oturanlar da ROTHSCHILD ailesinin seçtiği isimlerdi! Ülke artık RUSLAR'ın değildi! Halk zenginliğine sadece uzaktan bakıyordu! Dışarıdan gelenler İÇERİDE TESPİT ETTİKLERİNİN üzerinden kontrolü ele almıştı! II. Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük işgal buydu! Derken seçimler oldu! PUTİN göreve geldi! Yaptığı ilk iş ROTHSCHILDLER'in seçip var ettiği BARONLARI toplamak oldu!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    MESAJ KİME - 2. Beyaz masa etrafındaki toplantıda çok net konuştu! Hepsinin gözlerinin içine baka baka "Ya işadamı gibi ya da siyasetçi gibi yaşayın! Hem para kazanıp hem ülkeyi sizin yönetmenize izin vermeyeceğim! Bunu bir kez daha söylemeyeceğim! İtirazı olan varsa şimdi söylesin!" dedi. SİBNEFT'in sahibi Berezovski Yukos Petrol'ün sahibi Mikhail Khodorkovsky. Medya devi Vladimir Gusisnky. Kara para aklama ustası Platon Lebedev ile birlikte PARA, FİNANS ve çeşitli madenlerin sahibi BARONLARoradaydı! Evgeny Çiçvarkin ve Bilalov kardeşler de unutulmamıştı! Birçoğu bu uyarıyı dikkate almadı! Bildikleri yoldan gitti! Ama Putin söyleyeceğini söylemişti! KÜRESEL SERMAYE'nin oyuncularına izin vermeyecekti! Öyle de oldu! Ya hapse girdiler ya kaçtılar ya da yola geldiler! Kazanan Rusya olmuştu! Putin'in masada uyardıktan sonra yendiği BARONLARIN hepsi 4 ülkenin birden PASAPORTUNU taşıyordu! 20'den fazla BARONUN yer aldığı masanın en büyük ortak noktası hepsinin aynı zamanda İSRAİL VATANDAŞI olmasıydı
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    MESAJ KİME - 3. Bu, dünyadaki büyük savaşın ilk işaretiydi! İKİZ KULELER'e yapılan saldırıyla birlikte büyük mücadele başlamıştı! BARONLAR ile iki büyük devlet, yani ABD ve Rusya, kavgaya tutuşmuştu! Faiz lobisinin egemenliğini tanımayanlar ittifak yapmıştı! Ama yine de çok önemli bir aktöre ihtiyaç duyuluyordu! Bu da Türkiye'den başkası değildi! IMF'yi gönderen, faizle savaşan, kazanılanı bütün ANADOLU'ya yayan Erdoğan bu bayrağı taşıyordu! Vazgeçip PATRONLARLA anlaşmadığı için de saldırıya uğruyordu! Belediye başkanlığından bu yana önüne engel çıkartılmasının nedeni buydu! PARA AKIŞINI bozacak, ülkeyi zenginleştirecekti! YERLEŞİK düzenin oyuncuları buna karşıydı! Ama nasıl direneceklerdi? Medya ellerinde olduğu için İSLAMCI, DİKTATÖR, ÖZGÜRLÜK KARŞITI gibi yalan yanlış manşetlerle geldiler! Yine geleceklerdi! Çünkü karşı taraf kaybetmeyeceğini düşünüyordu! Putin'in OLİGARKLARLA yaptığının bir benzeriydi! Bir yanda "ÖNCE TÜRKİYE" diye Cumhurbaşkanı, öte yanda "ÖNCE BİZ!" diye direten sermaye.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    MESAJ KİME - 4. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu bilerek kürsüye geldi! Ülkesini Londra'da CHATHAM HOUSE'larda şikayet eden banka sahiplerinin yüzüne bakarak 28 Şubat SERMAYE darbesinden girdi, GEZİ kalkışmasından çıktı! ANANAS'ı hatırlatıp PARALEL ilişkilere daldı! Herkes şaşırdı! Belli ki böyle SERT sözler beklemiyorlardı! Ama son günlerde FİNANS OPERASYONU için yan yana gelenlerin buna hazırlıklı olması gerekiyordu! Pensilvanya'ya destek verenler, İngiltere'de ülkeyi şikayet edenler, milleti ciddiye almayanlar ve söylenmese de muhafazakarları pek sevmeyenlere kürsüden mesaj yağıyordu! Çok açık uyarıydı! Erdoğan, yani milletin seçtiği ilk Cumhurbaşkanı, millet adına "Ya şimdiye kadar olduğu gibi iş yapıp paranıza para katın! Ya da iktidarları devirmeye çalışacaksanız başınıza geleceklere hazır olun!" dedi! Eski Türkiye özleminin başlarına dert açacağını üstüne basa basa söyledi! İstanbul Dükalığı'nın hiç alışık olmadığı bir dildi bu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Yerel seçim; Panorama; Son durum