Bahçeli'den rehine açıklaması

Serbest bırakılan 49 rehine hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli açıklama yaptı.

Bahçeli'den rehine açıklaması
Bahçeli'den rehine açıklaması
GİRİŞ 20.09.2014 17:20 GÜNCELLEME 20.09.2014 17:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

101 gündür IŞİD'in elinde bulunan ve bu sabah serbest bırakılan 49 rehine hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli açıklama yaptı.

Bahçeli, "Vatandaşlarımızın sağ salim evlerine dönmeleri, sevdikleriyle ve aileleriyle buluşmaları hiç şüphesiz hepimiz adına mutluluk verici bir gelişmedir. IŞİD teröristlerinin şiddet ve zorbalığı aylarca Hükümet tarafından sineye çekilmiş, böylece Türkiye'nin eli kolu bağlanmıştır.  Çok şükür 101 günlük zulüm ve eziyet döngüsü bugün sonlanmıştır." dedi.

YORUMLAR 11
  • Bygara 9 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafası. Ben Sayın devlet bahçelinin neyin kafasını yaşadığını halen anlayamıyorum. Bizim devlet geleneğimiz milliyetçiliğimiz insanlığımız ülkücü terbiye önce haklıya hakkını vermekle olur.Sayın Bahçeli Kemal kılıçdaroğlu kadar bile olupda önce emeği geçenleri tebrik etmen gerekirdi.Anında siyasi malzeme yapmak yakışmadı size ve temsil ettiğiniz ülkücü camiaya bir Türk vatandaşı olarak göğsümüz kabardı ama demekki siz tek mermi atılmadan Bir damla kan akmadan Vatandaşlarımızın kurtarılmasına sevinmemişiniz
    Cevapla
  • Cafer UÇA 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusra bakmasın. Bazılarımız geçmişin hayali ile yaşıyorlar. TC. Devletini kendi iradeleri ile değil de, Lozan antlaşması sonucu, İngiliz hegomanya'sı nın direktifleri ile devlet kuran zamanın güçlü erkleri. Kendi geçmişini ve Türk İslam tarihi, İnancı ve yaşam Kültürünü yok hükmüne getiren, sonra da adını Cumhuriyetin Kuruluş İlke ve devrim yasaları veya Atatürk “Kemalist” devrim yasaları dedirttikleri. GERÇEKTE bunun "SSCB nin Komünizm mi gibi ideolojik devrim" olduğu idi. Bunun adına da milli devlet dediler ama (Batının kuyruğuna yapışmış uydu devlettik). Bu iki partimiz kurulduklarından bu güne kadar Türk İslam tarihi, İnancı ve yaşam kültürüne destek verdiler. Bütün amaç ve gayeleri DEVRİM YASALARINI SAVUNMAKTIR, 970-980 arası ülkeyi komünistlerden kurtardık dedikleri 27 Mayıs Ulusalcı darbenin rövanşını almak için CİA nın projesi olan Ulusalcı / Kemalist çatışmasıdır.
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    YİNE SAMİMİ DEĞİLSİN SAYIN BAHÇELİ.. Hükümete ve süreci yürüten tüm birimlere teşekkür etmek yerine; "IŞİD teröristlerinin şiddet ve zorbalığı aylarca Hükümet tarafından sineye çekilmiş, böylece Türkiye'nin eli kolu bağlanmıştır." gibi - devlet adamlığıyla bağdaşmayan - saçma sözler söylüyorsun. Bu tür söylemler hiçbir zaman siyasi rant getirmez. Artık halk samimiyetsizliğe prim vermiyor.
    Cevapla
  • yusuf sanli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bitmis bu adamlar. Bu gibi adamlari milletvekili secen vatandaslara sormak lazim verdiginiz oydan vicdan azabi duymuyormusunuz.Halkina el öptürmekten baska bis is yapamayan bir baskan MHP ye layikmi yaziklar olsun sana biz anladik senin demek istedigini secmeninde anladi utanmaz adam git istifani kendin ver son ihtiyarlik günlerini huzur icinde gecir en azindan dalavereci
    Cevapla
  • Baycan Anıl 9 yıl önce Şikayet Et
    Baycan. Şimdi ben bu müsvette parçasına çok şey derdim ama.... bu güzel günü bu t.kağıdı ile bozmak istemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...