Engin Alan: Ne olursa olsun kurtarıldılar

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan alıkonulan Türk vatandaşlarının IŞİD'in elinden kurtarılmasıyla ilgili konuştu.

Engin Alan: Ne olursa olsun kurtarıldılar
Engin Alan: Ne olursa olsun kurtarıldılar
GİRİŞ 22.09.2014 11:27 GÜNCELLEME 22.09.2014 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana’nın Kozan ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kozan Şubesi tarafından düzenlenen "Zulme Gülen Adam Engin Alan" konulu konferansa katılan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, IŞİD tarafından alıkonulan 46 kişinin 101 gün sonra serbest kalmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"NE ŞEKİLDE OLMUŞ OLURSA OLSUN.."

Alan, “Ne şekilde olmuş olursa olsun bu vatandaşlarımızın içlerinde çocuklar var. Bu vatandaşlarımızın sağ selamet, burunları bile kanamadan ülkemize gelmiş olmaları, ailelerine kavuşmuş olmaları bizim hepimizi sevindiren bir sonuçtur ve bundan hiç tereddüt yok" dedi.

"BU KONUDA SPEKÜLASYONLAR OLACAK"

MHP'li vekil ayrıca, Türkiye'nin IŞİD'le pazarlık masasına oturduğu, 46 Türk vatandaşı karlığında karşılığında çeşitli vaatler verdiği iddialarına yönelik olarak, "Şimdi bu nasıl oldu, neden oldu onlar kendileri de birisi operasyon diyor, biri çok çalıştık diyor, birisi de bir şey söylüyor? Dolayısıyla bu konuda çok spekülasyonlar olacaktır ancak ben şunu söylemek istiyorum artık bugünün dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz. Çok yakında bu işin nasıl olduğu da ortaya çıkacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

"YETER Kİ DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE ZEVAL GELMESİN"

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı oynanan oyunlarda hiç kimsenin masum olmadığını ileri süren Alan, "Biz ne olursa olsun devletimize, milletimize kırgın değiliz. Biz yaşadıklarımızı devletimize, milletimize helal ediyoruz, yeter ki onlara bir zeval gelmesin” dedi.

YORUMLAR 2
  • turhan duzcu 9 yıl önce Şikayet Et
    boş insan.... Öcalanı getirdi diye şu adamı bide millet vekili yaptık ne faydası varsa anlamadım ülkücü reklamı yapmaktan başka..
    Cevapla
  • Mehmet TES 9 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza sağlık . Engin Bey , gerçek bir subay konuşması . Konunun özünü öok güzel tarif ettiniz. Maalesef bazı ülke düşmanları o vatandaşlarımızın canlı canlı boğazlarının kesilmesini çok istiyorlardı . Şimdi kurtarıldılar. Niye , nasıl , ne verildi bilmem ne . işlerine gelmedi. seçimde yok ki seçim yatırımı desinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'