'Hakan Şükür'ün istifa dilekçesini o yazdı'

Eski STV spikerlerinden Salim Gören, Hakan Şükür ile iddialarda bulundu.

'Hakan Şükür'ün istifa dilekçesini o yazdı'
'Hakan Şükür'ün istifa dilekçesini o yazdı'
GİRİŞ 27.09.2014 17:11 GÜNCELLEME 27.09.2014 17:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Salim Gören, dün akşam bir TV'de katıldığı canlı yayında, “Hakan Şükür istifa zamanında her gün gazeteye gelirdi. Hakan Şükür'ün istifa mektubunu Irmak TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sargın yazdı” dedi.

15 YILDIR O İMAMA BAĞLI

Salim Gören'e göre Süleyman Sargın, 15 yıldır  Hakan Şükür'ün bağlı olduğu imam.    Futbolculuk günlerinden bu yana Hakan Şükür,  Cemaat'e bağlı Süleyman Sargın'a  danışmadan ne bir cümle kurdu, ne de  davetlere katıldı.

YORUMLAR 6
  • Ahmet Tokkan 9 yıl önce Şikayet Et
    UNUTULDU GİTTİ. Recep Tayyip ERDOĞAN,halkın desteğini aldı ve en yüksek makama gitti,bu ve bunun gibilerde kayboldu gitti,Allah kimseyi rezil,kepaze etmesin,çok kötü bir durum bu be.
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Normal insanlar. Birine 40 gün böylesin derseniz oda evet der,ama kendi çıkarı milletin çıkarının önüne geçene de ne denir bilirsiniz.??
    Cevapla
  • mehmet hunuma 9 yıl önce Şikayet Et
    brutus. bir gs li olarak kendisini severdim ta ki kendisini milletvekili yapan, herkes saldirip elestirdigi vakit onu savunan ve koruyan adami arkasindan hancerleme vefasizligini gosterene kadar. Degmezmis boyle nankorleri sevmeye.
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 9 yıl önce Şikayet Et
    ..yalan bu adamalrın şiarı olmuş. ..hani sen yazmıştın o istifa metnini, hayatınızda doğru olan bişey varmı acaba çok merak ediyorum
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    İNSANLIK TARİHİ BÖYLELERİ İLE DOLUDUR.... Fakat bulunduğu makamı hak etmeyen ve makama yakışmayan böyle bir örneği görmemiştir. NANKÖR!...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!