Davutoğlu uçakta verdiği sözü yerine getirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, IŞİD tarafından 101 gün rehin tutulan Musul Konsolosluğu çalışanı Mesut Taşkıran'ın nikah şahidi oldu.

Davutoğlu uçakta verdiği sözü yerine getirdi
Davutoğlu uçakta verdiği sözü yerine getirdi
GİRİŞ 27.09.2014 17:09 GÜNCELLEME 27.09.2014 17:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mesut Taşkıran - Hazal Çağlar çiftinin nikahı Kırşehir Kent Park'ta yapıldı. Ahilik Haftası etkinlikleri için Kırşehir'e giden Başbakan Davutoğlu da eşi Sare Davutoğlu ile birlikte nikaha katıldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin kıydığı nikahta, gelin ve damadın şahitliklerini, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AKP Genel Sekreteri Haluk İpek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan ve Kırşehir Valisi Özdemir Bakacak yaptı.

TÜM TÜRKİYE'NİN DÜĞÜNÜ

Başbakan Davutoğlu düğünün sadece Mesut - Hazal Taşkıran'ın düğünü değil, tüm Türkiye'nin düğünü olduğunu söyledi.

Davutoğlu, IŞİD'in rehin aldığı Ela bebeği kucakladı.

"Hiç unutmuyorum, geçen hafta bu saatlerdeydi. Mesutları Şanlıurfa'dan alıp Ankara'ya geldiğimizde yolda birçoğuna sordum 'Evli misiniz, yavuklunuz var mı?' diye. Mesut'a daha sormadan, demek ki bunları planlıyordu, o anda gözleri ışıl ışıl 'Başbakanım sizi düğünümüzde görmek istiyoruz' dedi. 'En kısa zamanda yap o zaman' dedim. Fakat o kadar iddialı ki  Mesut, maşallah gönlü geniş 'Bütün Türkiye'yi bekliyorum' dedi. Bütün 'Türkiye'yi ağırlayabilir misin? dedim. Ağırlarız inşallah dedi."

Mesut Taşkıran da Başbakan Davutoğlu'na atletinden ve yastık yüzünden yaptığı Türk bayrağını hediye etti. Taşkıran IŞİD tarafından rehin alındıklarında tüm eşyalarının alındığını belirterek "Bayrağımızı bile bize çok gördüler" dedi.

Davutoğlu bayrağı tekrar Taşkıran'a vererek nesilden nesile aktarılmasını istedi.

YORUMLAR 1
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    dindar bir başbakanı düğününe çağırıyorsanız. saygı ve incelik adına biraz kılık kıyafeti de ona göre ayarlamalıydınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi