TBMM 2014 Onur Ödülü, sahiplerini buldu

TBMM 2014 Onur Ödülü, Meclis'te yapılan törenle sahiplerine verildi.

TBMM 2014 Onur Ödülü, sahiplerini buldu
TBMM 2014 Onur Ödülü, sahiplerini buldu
GİRİŞ 01.10.2014 12:48 GÜNCELLEME 01.10.2014 13:06

Beşincisi verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2014 Onur Ödülü, Meclis'te yapılan törenle sahiplerini buldu. Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in katıldığı törende Onur Ödülü bu yıl Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Demirer ve Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'a verildi. 

Ödül alanların özgeçmişleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra konuşan Meclis Başkanı Çiçek, bu tip törenlerin sayısının artmasını temenni etti. "Dünyada iki tip ülke var: Biri bilgiyi üreten, biri bilgiyi kullanan." diyen Çiçek, ne kadar bilgi üretiliyorsa başarının da gelişmişliğinde o kadar olduğunu ifade etti. Meclisin 94. yıldönümü olduğunu hatırlatan Çiçek, demokrasi ve kalkınması için çaba sarfeden bir kurum olduğunu kaydetti. 

Yeni yasama yılının siyasi olgunluk, uzlaşma kültürü, karşılıklı anlayış ve saygılı bir dönem olmasını dileyen Çiçek, Meclis çalışmalarında toplumun tüm kesimleriyle diyalog içinde olmaya ve herkesi dinlemeye gayret gösterdiklerini söyledi. Geçmişte bu ödülü alanları rahmetle andı. Ödül alanları kutlayan Çiçek, onur ödüllerini takdim etti.

Demirer ve Koçan birer teşekkür konuşması yaptı. Törenin sonunda ise toplu fotoğraf çekildi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?