Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!

Başbakan Davutoğlu Bingöl'de yaralanan emniyet müdürünü ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap verdi.

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!
GİRİŞ 10.10.2014 11:23 GÜNCELLEME 10.10.2014 12:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün gece PKK'lı teröristler tarafından Bingöl'de düzenlenen saldırı sonrasında yaralanan ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i ziyaret etti.

ÜRKER'İN DURUMU İYİ

Hastane çıkışında açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün gece Bingöl'de alçakça bir saldırıda iki kahraman görevlinin şehit olduğunu ve kendilerine Allah'tan rahmet dilediğini belirterek, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker'in ise sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

FAİLLER BİR İKİ SAAT İÇİNDE CEZALANDIRILDI

Gece boyu İçişleri Bakanı ile bütün yaşananları takip ettiğini de belirten Davutoğlu,''Bu olayın failleri bir iki saat içinde cezalandırıldı.Bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Bu zor şartlarda görevlerini yerine getiren tüm personele teşekkür ediyorum. Bölge halkı ve tüm Türkiye de bu fedakarlığı inanıyorum ki takdir edecektir.'' dedi.

AMACI ESED'İ KORUMAK

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı açıklamaya da değinen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu anlamanın çok güç olduğunu belirterek şöyle konuştu;

''Bir yandan sükunet çağrısı yapıyor bir yandan da hükümetimizi eleştiriyor ve IŞİD'e yardım yaptığımıza yönelik itam da bulunuyor. Bu tek kelime ile sorumsuzluktur. Kobani için tezkere önerisi cidden komik. Ne yani IŞİD başka bir tarafa saldırdığında yeni bir tezkere daha mı çıkartılacak. Kılıçdaroğlu'nun amacı Esed'i korumak. Nedir bu Esed sevgisi. Eğer Kılıçdaroğlu'nun elinde bir bilgi varsa çıksın açıklasın yoksa lütfen sussun.''

KILIÇDAROĞLU RÜYA GÖRÜYOR!

Kılıçdaroğlu'nun zarar görenlere yardım edilsin şeklinde çağrısına yönelik olarak diyor ''Biz zaten biz bu yardımları yapıyoruz. Başbakanlık fonundan tüm zarar görenlerin mağduriyeti karşılanıyor.'' diyen Davutoğlu, ''Biz gece boyu çalışırken Kılıçdaroğlu rüya görüyor.'' şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kıvranan Batılı Güçlerden emir ALAN CHP VE HDP VE PKK uçları yani ESEDCİLERİ iş başında. Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Necip Fazıl Kısakürek !. Allah,tan Korkmaz Kuldan Utanmazlar Kemal Kılıçdaroğlu,na ve Selhattin Demirtaş,a soruyorum boynunuzdaki ipin ucu nerede! Gerçek İŞID CHP ve HDP,in ta kendisidir. Esed İçin TÜRKİYE,DE EYLEM YAPAN CHP VE HDP,YE biraz dikkat edelim. Kobani olayları AVRUPA DESTEKLİ , HDP, PKK CHP, TÜSİAD, DİSK, vs.vs.vs Parti ve dernekler tarafından organize edilen DÖRT DÖRTLÜK bir darbe girişimidir. Parelel yapı dedikleri olay budur IŞİD içeride . Düşman bizi içeriden yardım alarak yıkabilir aksi takdirde asla bize diş geçiremezler. Vatan Hainlerine Karşı Uyanık Olalım! Arkadaşlar İNGİLTERE VE PAPA DESTEKLİ AVRUPANIN TASMASI ELİMİZDE son kurşunu boşa karavana sıktılar YERİN VE GÖĞÜN YARATAN RABBİM bizden yana !
    Cevapla
  • ismail alkan 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... idam geri gelsin . tıpkı amerikadaki gibi kalleşlik yapanın kellesi alınsın. ab ' ye felan girmekte istemiyorum. buradan idam için kampanya başlatıyorum. eğer destek gelirse türkiyede yüzde doksan yedi destek bulacağına inanıyorum. buna masum kürt kardeşlerimizde dahil.. biz demokratikleşme paketini pkk ya değil kürt kardeşlerimize istiyoruz.
    Cevapla
  • sahin efe 9 yıl önce Şikayet Et
    ben helal etmiyorum. benim vergimle bu çapulcuların yağma ve talanlarını karşılayanlara hakkımı helal etmiyorum. nemi yapılmalı güvenlik kamaralarından bunlar tesbit edilmeli doğan tüm hasarlar bu çapulculara ödetilmeli. kesinlikle kamuda da ceza karşılığı çalıştırılmamalı. borçları bittikten sonra kimlikleri alınıp sınırdışına gönderilmeli ve bir daha asla türkiyeye gelmemeliler. yani işimiz gücümüz yok bunlarla mı uğraşacağız
    Cevapla
  • KURBANN 9 yıl önce Şikayet Et
    KILCTAROGLUNUN SUCU YOK. Kaç sefer mail attık eleştiride bulunduk ikaz ettik "şu alkollü içeceklerin alkol oranını düşürün diye" ama üretici firmalar bizi dikkate almadı. kılçdaroğlu napsın alkol oranı fazla
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP ZİHNİYETİNİN DERDİ BAŞKA. İstanbul'un göbeğinde esnafa, vatandaşa zarar veren, huzuru bozan, emniyet güçlerini taşlayan teröristlere destek verip; Türkiye toprakları dışındaki terör mağduru halk için Türkiye'nin müdahalesini istemenin art niyet dışında herhangi bir tarifi yoktur. KILIÇDAROĞLU'nun DEMİRTAŞ'tan ne farkı var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!