Akdoğan kritik soruyu yanıtladı: Mümkün değil

Başbakan Yardımcısı ve çözüm sürecinin kilit isimlerinden Yalçın Akdoğan açıkladı! Kobani'ye koridor açılacak mı?

Akdoğan kritik soruyu yanıtladı: Mümkün değil
Akdoğan kritik soruyu yanıtladı: Mümkün değil
GİRİŞ 11.10.2014 09:44 GÜNCELLEME 11.10.2014 09:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kobani eylemleri ile sarsıslan gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan sokaklardaki şiddetten HDP'yi sorumlu tuttu. “Kobani meselesi bir kaldıraç gibi kullanılmak istendi, farklı amaçlar var” diyen Akdoğan HDP ve KCK cephesine sert eleştiriler yöneltti. İmralı'dan gelen son mesajın da bu durumu ortaya koyduğunu savunan Akdoğan “Öcalan, olayların neye yol açacağını doğru okuyor” dedi.
 
GÜVENLİ KORİDOR TALEBİNE NET CEVAP!
 
PYD ve HDP'nin gündeme taşıdığı "Türkiye üzerinden güvenli koridor" açılması talebini net bir şekilde reddeden Akdoğan "bu talebin karşılanması mümkün değildir" dedi.

Yalçın Akdoğan, bu açıklamaları CNN Türk'ten Akif Beki'ye yaptı. 

YORUMLAR 3
  • Önder ASLAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... Kürtler ölürken, çoluk çocuk senin devletin dediğiniz ve her aşamada aşağılamaya ihanet etmeye çalıştığınız Türkiye'den medet umarken, sevgili PKK'nız ne yapıyor? Elemanlarını İşid'den korumak için Türkiye'ye gönderiyor. Kürt halkının haklarını savunduğunu dile getiren PKK abiniz, göndersin elemanlarını savaşsın, coğrafyayı iyi biliyor ya girecek bir yol bulur. Neden Türk askerinden medet umuyorsunuz, neden senin devletin dediğin hükümeti zorluyorsunuz. Hani sizin koruma gücünüzdü, niye Türk askerinin arkasında dağlarda inlerine giriyorlar da gidip cesur savaşçılarınız cesurca savaşmıyorlar. PKK'ya niye demiyorsunuz, Türkiye topraklarında bulunan ve çocukların arkasında kahramanca Polise baş kaldıran elemanlarını çekte gidip savaş diye. İşte siz busunuz!
    Cevapla
  • veys ars 9 yıl önce Şikayet Et
    doğuluya. kardesim sokaklarda mı sizin toprağınız devlete saldırarak mı yardım istiyorsunuz, hem yak yık sonrada yardım iste. gidin şavasın kobanide, konusacagınıza
    Cevapla
  • doğulu 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (cc) büyüktür. niye koridor açılsınki kürtler kimdir bırakın ölsünler çünkü türkiye tarihinde hiç bir savaşta türkiyeye yardım etmemişler türkiyede de hiç kürt yok mantığınız bu ha bide kürtlerin hepside pkk lı onun için yardımada gerek yok şu an kürtler namusu ve toprağı için kurtuluş savaşı veriyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler