Erdoğan, Gülen için ilk defa o ifadeyi kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pensilvanya'daki Fethullah Gülen'i modern Lawrence olarak niteledi.

Erdoğan, Gülen için ilk defa o ifadeyi kullandı
Erdoğan, Gülen için ilk defa o ifadeyi kullandı
GİRİŞ 13.10.2014 16:11 GÜNCELLEME 13.10.2014 17:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin akedemik yılı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Hizmet eri görünümünde, gazeteci yazar görünümünde terörist görünümünde yeni Lawrence'lerin çabaladığını görüyoruz. Hizmet diyerek, basın özgürlüğü diyerek, bağımsızlık savaşı ya da cihat diyerek Sykes-Picot anlaşmalarını yapanlar var." açıklamasını yaptı.

PENSİLVANYA'NIN PEŞİNDEN GİDENLERE TANE TANE ANLATMAK ZORUNDAYIZ

Bu coğrafya içinde yaşanan her çatışma her gerilim yüz yıl önce tasarlanmıştır. Bu tasarımı bozmak bizim vazifemizdir. Terör örgütünün tuzağına düşen modern lawrence'lerin peşine düşenlere tane tane anlatmak zorundayız. Pensilvanya'nın peşinden gidenlere tane tane anlatmak zorundayız.

Bizim uluhiyet anlayışımızda ne var bunu anlatmak zorundayız. Bizim inancımızda Allah'tan başka kimseye kulluk yoktur. Bunu sorgulayabilecek güce bir mümin kul sahip olmalıdır. Ulaşabildiğimiz herkese bu büyük oyunu, büyük kumpası anlatmak zorundayız.

GÜLEN'E MODERN LAWRWNCE BENZETMESİ

Şimdi yeni ajanlar hain olarak kendi milletinden çıkıyor. Artık gönüllü Lawrence'lik yapanlar var.

Modern Lavrence gibi Pensilvanya'da oturanlar var.

LAWRENCE KİMDİR?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • mevlutyaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Kan ve göz yaşının son bulmasını mı istiyoruz,işte ÇARE!. (2). Ve Selam yaygınlaştırmalı. Bir Müslümana "selamun aleykum”demek:bende Müslümanım,benden sana zarar gelmez,benden yana selamette sin, Allah c.c. sizi her türlü kaza ve beladan korusun”demektir. Selam sevgiyi, sevgi barışı, barış coşkuyu, coşku başarıyı, başarı ise Zafer ve Mutluluğu getirir.. Selamsızlık sevgisiz ligi, sevgisizlik nefreti, nefret tefrikayı, tefrika tekfiri, tekfir katliamı, katliam ise hezimet ve yıkımı getirir.5 mayıs 2005
    Cevapla
  • mevlutyaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Kan ve göz yaşının son bulmasını mı istiyoruz,işte ÇARE!. (1). “Alimlerin susturulduğu ülkemde, elbette LAWRANSLER (zalimler) cirit atar. LAWRANSLER cirit attığı yerlerde ise kan ve gözyaşı oluk,oluk akar.” Çare,163 gibi kanunlarla ve türlü bahanelerle, bölgemizden uzaklaştırıp, halkımızla kucaklaşmalarına engel olduğumuz, İlmi ile Amil olan alimlerden Devlet özür dilenmeli ve Derhal insanımızla kucaklaşmaları sağlanmalı!.. Güney doğuya selamı, sevgiyi, saygıyı ve merhameti ilke edinen, Kindar olmayan, dindar olan.. Valiler Kaymakamlar ve güvenlik görevlileri (Sevgi ve saygıyı ilke edinip,Halk ile kucaklaşan,Merhum, Diyarbakır emniyet müdürü, Gaffar Okan gibi olanlar) görevlendirilmeli, Güneydoğudan Kindar olan IRKÇI Kürt oğlu ile IRKÇI Türk oğlunu islah edilmeli, islahı mümkün değilse etkisiz yetkisiz hale getirilmeli. .
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    HABERDEN ZİYADE YORUMLARI ve KIVRAK ZEKALI İNSANIMIN YORUMLARA YANSIYAN DEHASINI SEVİYORUM..... Osmanları seviyorum.....Osmanlıyı seviyorum.....
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!osman öztürk aga!!??!!. ne kapak oldu cevap .......
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman Bicen !. Belli Olmuyor, mu OSMANLI ŞERBETİ İçiyorum !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi