Tan: MHP sokağa inerse iç savaş çıkar

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Kobani bahane edilerek gerçekleştirilen eylemlerin ileride yaratacağı sıkıntıları anlattı.

Tan: MHP sokağa inerse iç savaş çıkar
Tan: MHP sokağa inerse iç savaş çıkar
GİRİŞ 16.10.2014 01:32 GÜNCELLEME 16.10.2014 10:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan Kobani eylemleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Bugün Türkiye’nin her şehrinde Gaziantep, Adana, İstanbul’un bazı semtlerinde olduğu gibi MHP’nin ideolojisini, bayrağını, flamasını, işaretini öne çıkararak kitleler sokağa çıksa, çıkartılsa, çıkartılmak isteyenler var ki çıktılar, Sayın Bahçeli veya diğer siyasiler de bunun önünü açsa Türkiye’de iç savaş çıkar. Bunun kimseye faydası yok”

YORUMLAR 6
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    her pisliği yapın üstüne birde MHP sokağa çıkarsa diye tehdit edin. kimin ne olduğunu bilen biliyor. bilmeyenlerin de işine gelmiyor.
    Cevapla
  • MUSAB CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetçilik ideolojisinin kurbanları. Vatanımızın ve milletimizin düşmanlarına alet olmak istemeyenler milliyetçilik yapan partilerden uzak dursunlar.Bu partilerin tavanlarını istedikleri gibi yönlendiren düşmanlarımıza fırsat vermeyelim.İradenize sahip çıkın ve bu günahı işlemeyin.Vatan ve millet sevginizi kötüye kullanan bu ideolojinin,ülkemize verdiği zararın farkına varmanızı Allah'tan temenni ediyorum.
    Cevapla
  • kemal kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    Size millet gösterecek iç savaşı.Türk-Kürt arasına nifak sokamayacaksınız.. Sizin arkanızdan giden ne kadar Kürt var.Tehdit ve baskıyla korkuttuklarınızla mı iç savaş çıkaracaksınız.Vandallıkla bu işler olmaz sayın TAN.Kürtler sizin ne mal olduğunuzu iyi biliyor uğraşmayın.
    Cevapla
  • yalnızkurt42 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın tan. dikkat et bir gece ansızın gidebilirsin...
    Cevapla
  • Rumuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Provokatif sözler. Analiz çok güzel yapılmış. Ama çözüm yanlış ve provokatif. MHP nin tabanının ne yapması gerektiğinden bahsedeceğine kendi partisinin mensuplarının ne yapmaması gerektiğinden bahsetsin. Onlar sokağa çıkmazsa başka sokağa çıkacak yok zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar