Bir yeni parti de CHP'nin içinden çıkıyor

İddiaya göre, CHP'li Emine Ülker Tarhan yeni bir parti kuracak ve bu partiye CHP'den 20 milletvekili transfer edilecek.

Bir yeni parti de CHP'nin içinden çıkıyor
Bir yeni parti de CHP'nin içinden çıkıyor
GİRİŞ 23.10.2014 09:35 GÜNCELLEME 23.10.2014 11:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti'den ayrılan İdris Bal'ın yeni parti kuracağını ve bunun çalışmasını 2 yıldır yaptıklarını açıklamasının yankıları sürerken, Güneş gazetesi Ankara temsilcisi Talat Atilla, CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkan fakat ismi kabul görmeyen Emine Ülker Tarhan'ın yeni parti kuracağını iddia etti. Yeni kurulacak bu partiye ise CHP'li 20 milletvekilinin transfer edilecek. 

Tarhan'ın konuyla ilgili olarak eski CHP Mardin Milletvekili Muharrem Doğan'a teklif götürdüğü ancak Doğan'ın teklifi kabul etmediği iddia edildi. 

 

YORUMLAR 6
  • hekim çavdar 9 yıl önce Şikayet Et
    hayra vesile olur. CHP parça pinçik olur, belki aklı başında olanlar ülkenin selameti için gerekli olan kararlara Kemalist içgüdüleriyle karşı çıkmazlar. Yani bir sekreter vardı, akıllı uslu bir adama benziyordu. CHP'nin mitoz mu dersinizi mayoz mu dersiniz bölünme vakti geldi. Atomu parçalamak gibi bir şey olsa gerek. Bakarsınız büyük bir enerji açığa çıkar.
    Cevapla
  • Önder ASLAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... Atatürk çok partili hayatı benimsedi de, bunun da b... nu çıkaran demedi yahu. Türkiye'de ellinin üzerinde siyasi parti var, dünyada bu kadar farklı siyasi görüş var mı?
    Cevapla
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    iyidir. çok sesliik iyidir. uluslcıların imamları içinde ne var.
    Cevapla
  • turgut1 9 yıl önce Şikayet Et
    amblemi merdiven altı,adıda ikna partisi olsun. ..................
    Cevapla
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    emine ülker tarhanı bu konuda destekliyorum. muhalif seslerin sesi olur. CHP zaten yeterince kendini yenileyemiyor. bazen sol parti mi yoksa sağa mı kayıyor belli olmuyor. bir orda bir burada duruş... hoş değil. ama emine hanım zaten koyu bir solcu...hadi hayırlısı bakalım. AKP den yeni parti çıkıyormuş birde CHP den çıksın ne olacak sanki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam