"Davutoğlu ve Öcalan görüşüyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Abdullah Öcalan arasında görüşme yapıldığını iddia etti.

"Davutoğlu ve Öcalan görüşüyor"
"Davutoğlu ve Öcalan görüşüyor"
GİRİŞ 23.10.2014 14:16 GÜNCELLEME 23.10.2014 14:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Üniversitesi Politik Düşünce Kulübü toplantısında konuştu.

"DAVUTOĞLU İLE ÖCALAN ARASINDA GÖRÜŞMELER YAPILIYOR"

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Abdullah Öcalan arasında görüşme yapıldığını iddia eden Kılıçdaroğlu, "Şimdi sorun Abdullah Öcalan ile dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki bir görüşmeydi. Şimdi Davutoğlu ile Öcalan arasında görüşmeler yapılıyor. Ne görüşüyorlar kimse bilmiyor. Ne vaatlerde bulunuyorlar kimse bilmiyor" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • halit öner 9 yıl önce Şikayet Et
    BAK MÜDÜR.... Senin böyle işlere kafan basmaz..
    Cevapla
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    at evladım. at yavrum at meydan boş nasıl olsa senin kaliteli bi atıcı olduğunu herkes iyi biliyor buarada bir korkum var bidahaki seçimlerde baraşı aşamassanız biz kime gülecez seni çok özleyeceğiz
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    SEN DE ESED İLE GÖRÜŞÜYORSUN. BARONLARLA GÖRÜŞÜYORSUN. PENSİLVANYA İLE GÖRÜŞÜYORSUN.... Başbakan analar ağlamasın, barış olsun huzur olsun diye görüşüyor. Sen ne için görüşüyorsun. Kan aksın, huzursuzluk ve ölüm olsun, ortalık yakılıp yıkılsın diye görüşüyorsun. Çünkü iplerin başkalarının elinde... Yazıklar olsun sana kılıçdaroğlu.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ;Biz bilmesek de Türkiye'de bazı MEDYA ve İŞADAMLARI görünmez bir hatla LONDRA'ya bağlıdır! Siyasetçiler de hesaba dahildir aynı KEMALKILIÇDAROĞLU gibi !. ;Kürt sorununa baktığımızda, bizde çok kişi görmez ama İNGİLTERE, kuzeni İSRAİL ve ABD'deki Yahudi, Ermeni ve Rum lobisi işin lokomotifidir! Bu güçler bir araya gelir ve sizin "neyle uğraşmak zorunda kalacağınızı" belirler! 30 yıldır süren PKK ve son dönemde hızla kendini gösteren ve çok kişiyi yanıltan PARALEL de bu ittifakın sonucudur! Şeytanın aklına gelmeyecek planlar kurulur ve hayata geçirilir! El altından PKK'yı destekleyen yapı BARIŞ SÜRECİ devreye girince "mottosu" SIZINTI olan hareket ile bunu bitirmeye çalışır! Neredeyse PKK ile aynı yaşta olan PARALEL'i de bu nedenle ıskalıyorduk! Dünyada operasyon yiyen en kolay ülkeydik! Biri yıkmaya diğeri de ele geçirmeye çalışıyor, ne hikmetse ikisi de büyüyordu! Laiklik, Cumhuriyet'i koruma, irtica, bölücülük hepsi hikaye idi! Devlet devlet olamadığı için hepsi filizleniyor ve tehlike haline geliyordu! Zaten içeride bile ne olduğunu anlayamayan bir devletin bölgede ne olduğunu anlaması beklenemezdi! Ergün DilerTakvim !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde