Öcalan'ın Kandil'den isteği var

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın müzakere için Kandil'den bir isim istediğini söyledi.

Öcalan'ın Kandil'den isteği var
Öcalan'ın Kandil'den isteği var
GİRİŞ 23.10.2014 14:59 GÜNCELLEME 23.10.2014 15:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Demirtaş, Öcalan'ın müzakerede Kandil'den bir isim istediğini de belirtti.

"Kobani olaylarında asıl hedef çözüm süreciydi" diyen HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, "Hepimiz olaylardan ders çıkarmalıyız" şeklinde konuştu.

Özellikle Kobani olayları ile ilgili bir takım eleştirilerde bulunan Demirtaş, "Kobani ile ilgili çıkan olaylar nedeniyle Başbakan Davutoğlu öz eleştiri yapmalı" şeklinde konuştu.

DEMİRTAŞ'TAN ÖZELEŞTİRİ

Kendilerinin de çıkan olaylardan ders çıkarması gerektiğini vurgulayan Selahattin Demirtaş, ölümlerin olmasını istemediklerini belirtti.

HEDEF ÇÖZÜM SÜRECİYDİ

Demirtaş, "Yağma olayları açık bir provokasyondu. Olaylarda bazı bölgesel istihbarat örgütleri ve uluslararası güçler de devreye girdi. Yaşanan olaylarda HDP küçük bir hedefti. Asıl hedef çözüm süreci ve bölgeyi yeniden dizayn etmekti" dedi.

Çözüm sürecinin hükümet açısından yüzde 95 tamamlandığı konusunun konuşulduğunu belirten Demirtaş, "Bizim açımızdan bu oran yüzde 5'tir" vurgusu yaptı.

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş !. Biz bilmesek de Türkiye'de bazı MEDYA ve İŞADAMLARI görünmez bir hatla LONDRA'ya bağlıdır! Siyasetçiler de hesaba dahildir aynı SELHATTİN DEMİRTAŞ gibi ! Peki SELOCAN BEYAZ KÜRTMÜ oluyor sanırım komik oldu !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!