Davutoğlu: Gözünün yaşına bakmam

AK Partili vekillerle bir araya Başbakan Davutoğlu, kamu düzeninin korunmasına yönelik gereğinin yapılacağını açıkladı.

Davutoğlu: Gözünün yaşına bakmam
Davutoğlu: Gözünün yaşına bakmam
GİRİŞ 24.10.2014 10:50 GÜNCELLEME 24.10.2014 10:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün AK Parti Genel Merkezi’nde Akdeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantıda bazı milletvekillerinin, çözüm süreci ve bu bağlamda Kobani gerekçeli olarak gerçekleştirilen eylemler konusunda vali, emniyet müdürü ve kaymakamların yetersiz kaldığı yönünde eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.

Başbakan Davutoğlu, çözüm süreci konusunda kararlılığın süreceğini vurguladı. Çözüm sürecinin yarım bırakılmasının, o bölgeyi yönetememek anlamına geleceğine işaret eden Davutoğlu, “Çözüm süreci sonuna kadar götürülecek” ifadesini kullandı. Kamu düzeninin de sonuna kadar korunacağı vurgusunu yapan Davutoğlu, “Kamu düzeni ve kamu otoritesi de sonuna kadar korunacak” diye konuştu.

‘GÖREVDEN ALIRIM’

Kamu düzeninin sağlanması konusunda mülki idare amirlerinin görevlerinin gereğini sonuna kadar yapacağını da belirten Davutoğlu, “Müdahalede atıl kalan vali, emniyet müdürü, jandarma komutanı, kim olursa olsun. Bir gün bile görev yapmış olsa dahi gözünün yaşına bakmam görevden alırım” dedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 3
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yol Açın Yedi Deniz Üç Kıtanın Merkezine !. Yeni Türkiye "umut" oldukça en çok Orta Doğu'daki ısmarlama liderler (KRALİÇEYE BAĞLI) ve arkalarındakiler korkuyor! Korkunun ecele faydası yok !
    Cevapla
  • postacı 9 yıl önce Şikayet Et
    Hain emniyettten Cesaretli. HAinler yüzler maskeli yada poşulu olan "suç işleyeceğim" diyenler emniyet güçlerimizden cesaretli olamamalı.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanın yolundan yürüyen başbakan ! En doğrusunu yapıyor !. taviz vermek yok, millet böyle istiyor, en ağır cezayı vereceksiniz !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi