Yeni Genç Türkiye Hareketi yola çıktı

Yeni Genç Türkiye Hareketi kurucu üyeleri tarihin üzerine yüklediği misyondaki “Ey Oğul” hitabını kendi üzerine alan gençlerden oluşuyor.

Yeni Genç Türkiye Hareketi yola çıktı
Yeni Genç Türkiye Hareketi yola çıktı
GİRİŞ 25.10.2014 12:55 GÜNCELLEME 28.03.2016 14:35

Ülke için ellerinden gelen gayreti göstermek, bu sahada elinden gelenin fazlasını yapabilmek ve elini taşın altına koyabilmek için Yeni Genç Türkiye Hareketi bugünden itibaren harekete geçiyor.

Yeni Genç Türkiye Hareketi kurucu üyeleri tarihin üzerine yüklediği misyondaki “Ey Oğul” hitabını kendi üzerine alan gençlerden oluşuyor. Genç MÜSİAD, Genç Akademi, Birlik Vakfı, Genç Okçular Vakfı, hukukçular, edebiyatçılar gibi birçok STK ve alanında varlık gösteren genç isimleri bir araya getiriyor.

Yeni Genç Türkiye Hareketi Genel Koordinatörü Taylan Atalay, "Yola beraber çıktığımız arkadaşlarımızla, bizden beklenen ve üzerimize vazife edindiğimiz her konuda tüm gayretimizi göstereceğiz" dedi. Son neslin birliğe ihtiyacı olduğunu anlatan Atalay, şöyle konuştu: “Mazimize gömülen hadiselerin eseri olan neslimizin ruhları arasında düşman siperleri kadar derin çukurlar açılıyor ve bu nesil manada dilsiz kalıyor. Bu uyanış kurtuluşun habercisi olacaktır. Ruhlarda yapılacak büyük bir inkılabın eseri olacaktır. Yeni Türkiye Gençliği, hakiki inkılabı yapacak olan bu nesil beklenen kuvvettir. Yeni Genç Türkiye Hareketi bu ülkenin ruhunu geri istiyor.

KİMLERDEN OLUŞUYOR
 
Yeni Genç Türkiye Kurucu Kurul Üyeleri:

TAYLAN ATALAY Harita Mühendisi Danışman,
İLHAN BEYAZAL Ekonomi Uzmanı -Yeni Türkiye Platformu Genel Sekreteri,
EBRU OLUR Editör-Yazar,
Elif ERGÜDER Bahçelievler Belediyesi Özel Kalem Müdürü,
SÜMEYYE OLCAY İletişim Uzmanı,
FARUK AKBAL Genç Müsiad Başkanı,
ABDULLAH YILMAZ Genç Akademi Kurucu Kurul Başkanı,
ABDULSAMET TEMEL GKB Genel Sekreteri,
ÖMER ÖNDER HABERDAR Genç Birlik Vakfı Başkanı,
YUSUF İMAMOĞLU Genç Okçular Vakfı Başkanı,
Ergin BECEREN İslam Girişimcileri Ağı Genel Sekreteri,
OSMAN ERTUĞRUL YÖRÜK Hukukçu,
 
Yeni Genç Türkiye Hareketi Genel Koordinatörlüğünü üstlenen Taylan ATALAY; "Yola beraber çıktığımız arkadaşlarımızla, bizden beklenen ve üzerimize vazife edindiğimiz her konuda tüm gayretimizi göstereceğiz" diyerek, tüm Türkiyeli gençleri bu harekette gönül bağıyla birlikte yürümeye davet ediyor.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...