''3 askerimizi korkak teröristler şehit etti''

İçişleri Bakanı Efkan Ala, ''3 askerimizi yüzleri kapalı korkak teröristler şehit etti'' dedi.

GİRİŞ 26.10.2014 16:30 GÜNCELLEME 26.10.2014 16:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 3 askerin şehit edenleri "yüzleri kapalı, korkak teröristler" olarak nitelendirdi. 

Ülkenin terör belasından kurtulması için yaptıkları her girişimde karşılarına bir engel çıkarıldığını belirten Ala, 'MİT Operasyonu' ve 'Gezi sürecini' örnek gösterdi.

Kobani olayları sırasında çıkan olaylara da değinen Ala, "Komediye bakın. Kendi ülkesini ateşe verenler Kobani'yi kurtaracakmış. Sen nereye yardım edebilirsin?" dedi.

YORUMLAR 2
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel ertunc. paralel yapmadı, sadece tavşana kaç tazıya tut dedi. tetikde bekliyorlar insanların hassasiyetleri üzerlerine haber yapmak için. eğer kan ve gözyaşı haberi yoksa, youtbe dan bulup karamsar bir şeyler bulup yayınlıyorlar. yeterki insanların umudu kaybolsun. daha olmadı 90 lardaki reha muhtar gibi, bilinçaltına işlemek için yüksek sesle ve 3 kez tekrar ederek aynı cümleyi sanki beyninin içine sokmak istiyorlar. acaba reha muhtarı bu ülkeye hangi zihniyet getirdi de, paralele de aynı aklı veriyor. akp giderse terör biter diyeceler neredeyse, seçimlerde destekledikleri chp nn pkk ya açık desteğini görmezden gelerek. kendilerinden olmayanı neredeyse pkk lı olmak la suçlayacaklar .. evet adamlar korkak, burda maskeli cinayet veya eylem, arkadan vurma, ama kobanide açık savaşda yoklar. düşman açık ve karşılarında ...
    Cevapla
  • ertunc tolga 9 yıl önce Şikayet Et
    ergün. aman içişler bakanım çözüm süreci bozulmasın bunu da paralel yapmış de kurtul zaten halkın gözü kapalı ne deseniz inanıyor hatta PEYGAMBER SAV İçin gururlandı dediniz ona da inandılar . bu dünyada işiniz yolunda gidiyor bakalım hesap günü nasıl yapacaksınız siyaset deyip kurtulabilicek misiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!