Bakan Çelik: Ey Kürt, ey Türk kardeşim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Ey Kürt, ey Türk kardeşim. İnadına bu vandallara karşı kardeş, birlik olun." dedi.

Bakan Çelik: Ey Kürt, ey Türk kardeşim
Bakan Çelik: Ey Kürt, ey Türk kardeşim
GİRİŞ 26.10.2014 20:29 GÜNCELLEME 26.10.2014 20:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Çelik "Bunlara verilecek en güzel cevap, bu milletin Çanakkale'de şahlandığı gibi tekrar şahlanıp, ay yıldızlı bayrağın altında hiçbir tartışmaya fırsat vermeden, tüm bu ayrılıkçıları, fitne unsurlarını bertaraf edecek duruş sergilenmesidir" dedi.

Valilik tarafından otelde düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya gelen Çelik, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 3 önemli başlık olduğunu söyledi. Çelik, Türkiye'nin, ihracatının önemli bölümünü AB üyesi ülkelere yaptığını belirterek, AB ülkelerindeki yapısal ve siyasal sorunlarla ekonomideki durağanlığın ülke ekonomisini etkilediğini anlattı.

Jeopolitik ve cari açık sorununun Türkiye'yi etkilediğine değinen Çelik, "Potansiyelimiz bizim 5, 6, 7 ama bunun altında büyümeyi gerçekleştireceğimiz ortada. Bu büyüme, Çin ile Hindistan'ın altında. Amerika ve AB'nin çok üzerinde bir büyüme olarak, inşallah karşımıza çıkacak" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • selimfirat 9 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen şu "kürt-türk kardeşim" hitabından vazgeçin.. inanın bir kürt olarak bu lafları duyana kadar kürt olduğum aklıma gelmiyor. Yahu biz tek kelime olarak "kardeşiz" Allah bizi kardeş kılmış bu benim için yeterlidir. Siyasiler saymaya başlıyor "türk- kürt-arap-çerkez.........." yapmayın Allah aşkına! "inananlar kardeştir, bu vatan toprağındaki herkes benim kardeşimdir" deseniz yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!