Başbakan Davutoğlu'ndan Yüksekova açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yüksekova'daki saldırıyla ilgili konuştu.

GİRİŞ 27.10.2014 14:06 GÜNCELLEME 27.10.2014 14:51
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu Yüksekova'daki saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Operasyonlar neticesinde ilgili şahıslar gözaltında. Kamu düzenini bozan kim olursa olsun, şiddete yöneldiğinde her türlü tedbir alınır. Çözüm süreci kamu düzeninin alternatifi değil. Misillime için güvenlik birimlerine bir karşılık olursa gerekli cevap verilir. Askerlerimizi şehit edenler yakalandı, adalete teslim edildi." dedi.

YORUMLAR 39
  • ugur karakol 9 yıl önce Şikayet Et
    insallah memur yapılmazlar bingölde polisleri sehit edenlerden biri memurdu bu ülkede memur olmak icin kpss gerekmiyor artık daga cıktıgın an olabiliyorsun
    Cevapla
  • pehhhh 9 yıl önce Şikayet Et
    siz gelin benim külahıma anlatın yakalamışınızdır destekçilerini asıl suclular coktaan dier planlarını devreye sokmak üzeredirler pehh uyuyun siz
    Cevapla
  • alperen deliyar 9 yıl önce Şikayet Et
    bunları öldürmedikten sonra bi anlamı yok içerde besle besle sal.
    Cevapla
  • rasim 9 yıl önce Şikayet Et
    Katillerin yakalanması güzel ama yetmez.Emri veren liderin öldürülmesi gerekir.30 yıldır lider takımından kimseyi öldüremedik adamlar rahat niye bariş istesin.5000 kürt ölse umurlarında mı?Lider takımının yarısı ölecek ki kalanlar barış istesin.Yoksa sürekli çözüm sürecini sabote edip dururlar benden söylemesi.
    Cevapla
  • eren durmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    idam geri gelmeden bu iş çözülmez. adamlarda biliyor, 10 sene yatsalar ne olurki? tamda işte dağdaki mağradan sıcak yuvaya kavuşmuş olacaklar. içerde krallar gibi bakıyorlar tetikçilerine. İDAMI REFERANDUMA SUNUN!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler