Paralel yapıdan 20 TIR‘lık yalan

Nihat Zeybekci, AK Parti’den ayrılan bir vekilin “Uzakdoğu gezisine 90 milyar dolarla gittiniz” şeklindeki iftirasına tepki gösterdi.

Paralel yapıdan 20 TIR‘lık yalan
Paralel yapıdan 20 TIR‘lık yalan
GİRİŞ 28.10.2014 09:06 GÜNCELLEME 28.10.2014 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, paralel yapının yalan, iftira ve tezgahta sınır tanımadığını söyledi. 17 ve 25 Aralık kalkışmalarının kirli ve ahlak dışı algı operasyonlarıyla desteklendiğini anlatan Bakan Zeybekci, kendisinin de akıl dışı bir iftirayla bizzat karşı karşıya kaldığını anlattı. İşte Zeybekci’nin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalar: 

HAKTIR, HUKUKTUR DEMEDEN  

Paralel yapı ülkeyi, hükümeti ve istikrarı hedef alan 17 ve 25 Aralık tarihli kalkışmalarını, kirli ve ahlak dışı algı operasyonlarıyla da destekledi. Bunu yaparken de yalan ve iftirada sınır tanımadı. Paralel yapının deşifre olmasının ardından bizden ayrılan bir milletvekilinin, bizzat bana söylediği iftira karşısında “Bu kadarına da pes artık” dedim. İstanbul’a yaptığım bir uçak yolculuğu sırasında karşılaştığım milletvekili, “Siz Japonya, Malezya ve Singapur’u kapsayan geziye giderken 90 milyar dolarla gittiniz. İran’a giderken de 60 milyon avro kaçırdınız” dedi. Üstelik bu iftirayı, “Haktır, hukuktur, haramdır, helaldir, kul hakkıdır, yazıktır günahtır” demeden gittiği her yerde de dillendiriyormuş.

PERVASIZCA DİLE GETİRİYOR 

Akıl tutulması yaşayan bu milletvekilinin sözünü ettiği 90 milyar doların hacim olarak uçağa sığması bile mümkün değil. 90 milyar dolar hacim olarak yaklaşık bin 500 metreküp eder. Yani en az 15-20 TIR’a veya 3 Jumbo uçağa sığabilecek bir fiziki büyüklükten söz ediyor. Düşünebiliyor musunuz, bir milletvekili, akla, mantığa, fiziğe aykırı bir yalanı böylesine pervasızca dile getirebiliyor.

Akşam 

YORUMLAR 2
  • DERMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR HADDİ AŞMIŞ.HİÇ BİR DEĞER YARGISI TANIMIYORLAR.ALLAH MÜSTEHAKLARINI VERSİN.ŞAŞIRDIM DESEM DOĞRU DEĞİL.
    Cevapla
  • fetva 9 yıl önce Şikayet Et
    fetvaları var nasıl olsa...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi