Erdoğan: Resepsiyonu iptal ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bu akşamki resepsiyonu iptal edildi.

GİRİŞ 29.10.2014 10:47 GÜNCELLEME 29.10.2014 16:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle, bu akşam Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda verilecek resepsiyonun iptal edildiğini bildirdi. 

ERDOĞAN KARAMAN'A GİDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nun ardından kendisinin de işçilerin mahsur kaldığı Ermenek'teki kömür madenine gideceğini bildirdi. 

DAVUTOĞLU DA KARAMAN'A GİDİYOR

Başbakan Davutoğlu'nun, saat 13.30'da Ankara'dan helikopterle, işçilerin mahsur kaldığı Ermenek'teki kömür ocağına gideceği bildirildi.

İSTANBUL'DA DA RESEPSİYON İPTAL

İstanbul Valiliği'nin bu akşam düzenleyeceği "Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu" iptal edildi.
 

YORUMLAR 6
  • Musa Akçalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Seçilmiş Cumhurbaşkanım,Sayın Atanmış Başbakanım sizin resepsiyon iptal etmenize hiç gerek yok.Enerji bakanımız günlerce uykusuuz,yorguun, aç bilaç,canhıraş bir gayretle çalışır ve işleri yoluna koyar.Tıpkı SOMA'daki gibi.
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    acı günümüzde Bayram mayram olmaz hele şu vatandaşları kurtaralım, onu kutlarız !CHP dört gözle felaket olmasını bekliyor tantana yapacak !
    Cevapla
  • mehmet emin uyar 9 yıl önce Şikayet Et
    yine mi chp suçlu
    Cevapla
  • Osman Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyılın Lideri.Yeni Tam Bağımsız Büyük ve Süper Güç Türkiye,nin İlk Seçilmiş Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan !. Osmanlı Cihan Devleti ve Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye YEDİ DENİZ ÜÇ KITA sana muhtaç sana susuz, sana hasret, Sen Yeni TÜRKİYE,yi RECEP TAYYİP ERDOĞAN,sız Müslümanları Halifesiz Sahipsiz bırakma Allah,ım !
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    BU MADENLER NE İŞ ANLAMADIM ? ? ? Kesinlikle var olan birşey varsa oda şu; Türkiyedeki bütün madenlerin sahipleri değişsin ARTIK maden faciaları yetti ! ! ! BU işi adam akıllı kurallarına uygun olarak yapacaklar gelsin madenlerın başına, poposuyla madencilik yapanlar bu alandan çekilsin ! !
    Cevapla
  • rauf 9 yıl önce Şikayet Et
    dogru olan buydu sayin cumhurbaskanim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı