Şükür'den 'Gezi olaylarını AK Parti çıkardı' iması

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 'Gezi' olaylarının 'kurgu' olabileceğini söyledi

Şükür'den 'Gezi olaylarını AK Parti çıkardı' iması
Şükür'den 'Gezi olaylarını AK Parti çıkardı' iması
GİRİŞ 03.11.2014 14:57 GÜNCELLEME 03.11.2014 14:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Gezi olayları sırasında marjinal grupların bilinçli bir şekilde Taksim’deki kalabalıkların arasına katılmış olabileceğini dile getirdi. Şükür, "Bugün sakin şekilde düşündüğümüz zaman bütün bu olayları partideki kemikleşmeyi sağlamak için yapılmış bir kurgu olarak bile düşünebiliriz." dedi.

Şükür şunları dedi;

"Bize 'Kabataş’ta böyle bir şey oldu' dendi. Öyle bir ekip var ki içeride, ya böyle böyle yapılmış, bir dedikodu merkezi çalışıyor. Sen de halk gibi ‘Nasıl böyle bir şey olabilir?’ diyorsun. ‘Yaa, bunu da mı yapmışlar?’ konumundasınız. Ama bunların yalan olduğu bugün ortaya çıkıyor. O gün ortaya hiçbir şey çıkmamış. Siz bu etkileşimler içerisinde en azından sessiz kalmayı, kaçmayı, bir şey söylememeyi seçiyorsunuz. Çünkü dostlarınız gitmiş Gezi’de eylem yapıyor. Ama bu ortamları kullanan marjinal gruplar da oluşmuş. Onları da bilinçli bir şekilde belki Taksim’deki kalabalıkların arasına katmış olabilirler. Bugün sakin şekilde düşündüğümüz zaman bütün bu olayları partideki kemikleşmeyi sağlamak için yapılmış bir kurgu olarak bile düşünebiliriz. Ama olaylar yaşanırken kolay değil Gezi’nin arkasında durmak. Ama o günkü suskunluğumuz için eleştiriliyorsak bu eleştiriyi de başımızın üzerine koyarız. Evet, insanlar ‘O zaman konuşsaydın, bize niye destek olmadın’ diyor ama içinde olmayan insan bunu anlayamaz. Ben şu an yaşananlarla ilgili olarak da halka, insanlara kesinlikle bir şey demiyorum. Çünkü müthiş bir algı operasyonu var."

YORUMLAR 9
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    bu tuzluk şaşırmış,partisini bile şaşırdı..
    Cevapla
  • arıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    konuşmadığı zaman iyi birine benziyor.
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    rüzgar ne kadar sert eserse essin,sadece kayadan toz alır..hani gecmişdede sen ağamsın,sen paşamsın, diye gaz verdikleri abdullatif şener nerede?..ismini duyan varmı?
    Cevapla
  • çiko 9 yıl önce Şikayet Et
    size bir sır vereyim 2.dünya savaşında atom bombasını AKP attı 11 EYLÜLÜ akp yaptı MENDERESİ asanda o 12EYLÜLDE darbeyi bizzat tayyip yaptı HATTA GALATASARAYI UEFA ŞAMPİYONU yaparken şükürün teknik direktörüde tayyipti.KILIÇTAROĞLUNU CHP ye genel başkan yapanda o.Bahçeliye yalvarıp istifa ettirmeyen AKP kadroları ZEKİ MÜREN de akp kadrolarınca öldürüldü..................... buna inanan mallar bile çıkar bu ülkede.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    ha kurban oldugum ne guzel kafiyeli soylemissin
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    desifre olan birseyi abartarak degersiz hale düsürme taktigin güzel ama YEMEZLER !!
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    Günaydin sükürsüz hakan !! ama sen yinede güvenilir biri degilsin !! cünkü sende yedigin peynir ekmek gibi bunu aslinda cok iyi biliyorsun ama hain olarak görünmek istemiyorsun iste. partinin gizli anlasmalarini böyle dolayli yollardan ima ederek desifre etmeye calisiyorsun !! ben o gün söylemistim ama isinize gelmemisti !!
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    somadaki patrona ceza verildimi verilmedimi ?? sen ver cevabini istersen ?!
    Cevapla
  • erdo 9 yıl önce Şikayet Et
    hemen atlamışsınız. soma kazası nasıl aklınıza gelmedi? bu hayal gücü adama pes dedirtir. sanki ak partinin ihtiyacı vardı_
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!