Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye Dersim tepkisi

Başbakan Davutoğlu Aksaray - Yenikapı metro açılışında MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'ye sert çıktı.

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye Dersim tepkisi
Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye Dersim tepkisi
GİRİŞ 09.11.2014 13:17 GÜNCELLEME 09.11.2014 13:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu Aksaray  - Yenikapı metro açılışında konuştu. Dünkü Dersim'le ilgili konuşmasını eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye cevap verdi. Davutoğlu, " Ey Bahçeli sen önce kendi tarihini aç oku. Alpaslan Türkeş'i tabutluklara sokan tek parti iktidarıdır" dedi.

BAHÇELİ BENİM ÖZÜR DİLEMEMİ İSTEMİŞ

Dünkü hitabımdan sonra Sayın Bahçeli, rahatsız olmuş ve bir açıklama yapmış. Benim özür dilememi istemiş. Dersim'de yapılan zulüm dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız özür dilediği için ben de onu Hacıbektaş'ta dile getirdim. Tek parti döneminin zulümlerine sahip çıkmak, sizin için bir zillettir. Sayın Bahçeli, tek parti dönemine sahip çıkmak sizin göreviniz midir? Bırakın CHP sahip çıksın.

''ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN KEMİKLERİ SIZLAR''

Sahip çıkıyorsa CHP sahip çıksın. Siz sahip çıkmayın. Bunu yaparsanız, en başta rahmetli Alparslan Türkeş'in kemikleri sızlar. Çünkü tek parti zihniyeti, başta Alparslan Türkeş ve Nihal Atsız olmak üzere MHP'lilerin önde gelen isşmlerini tabutluklara soktular. Ey Bahçeli, ister zulüm Dersim'de yapılsın, ister senin öncü bildiklerine tabutluklarda yapılsın, biz karşı çıkarız. Ey Bahçeli asıl sizin Türkeş'ten özür dilemeniz gerekir.

Biz dünyanın neresinde bir zulüm varsa ona karşı çıkarız. Türkiye artık bütün dünyada insanlık vicdanıyla anılıyor. Dünyanın her yerinde kendi bayraklarıyla birlikte bu al bayrakları da dalgalandırıyorlar.

YORUMLAR 12
  • vatandaş42 9 yıl önce Şikayet Et
    bahçeliyi sevmem ama ülkücüleri sokaga dökmemek ve olası bir iç savaşa engel olması sebebiyle takdir ediyorum
    Cevapla
  • HAYSİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkeşin kemikleri sızlasın
    Cevapla
  • Hadisci 9 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetciligin her turlusune karsi olan Aziz dinin bireyleri size olumu unutturupta hayata boyle baglayan ve klap gozunuzu korelten nedir boyle.. Yuce mevlam rahman-u rahim ALLAH (cc) gercek kardesligi gordursun. Elimizle hakki yuceltsin batili zelil etsin. gudulmesi gereken tek dava islam kardesligi gerisi hep dunyevi mevlam islah eylesin
    Cevapla
  • hakan bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    yörük beyi senin kıymetini bilmeyenler utansın.
    Cevapla
  • ugur kesten 9 yıl önce Şikayet Et
    ya devlet bahçeli bir ilahmı ne yani yeterrrr yeterrrr olmuyorrrr.tamamm.sağolsun ama yeterrrr.ol mu yor. ya yetrrrrrrrrr ya bahçeli sen vede ekişbin allah rızası için teşkler.ama yeter .olmuyor. zorlama. oktayıda al lütfennnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . olmuyorrrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!