Mehmet Ali Şahin: En önemli meselemiz eğitim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Üniversitesi'nde konuştu.

Mehmet Ali Şahin: En önemli meselemiz eğitim
Mehmet Ali Şahin: En önemli meselemiz eğitim
GİRİŞ 14.11.2014 16:28 GÜNCELLEME 14.11.2014 16:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Ovacık Meslek Yüksekokulu binasının yapım protokolü için Ovacık Kaymakamlığı önünde düzenlenen imza töreninde, Türkiye'nin en önemli meselesinin eğitim olduğunu belirterek, "Türkiye'nin kalkınması için eğitimli insana ihtiyacı var. Bu nedenle özellikle son yıllarda hükümetimiz döneminde bütçemizden en büyük pay eğitime ayrılmıştır" dedi.

YORUMLAR 2
  • Ahiskali 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükümetin güzel icraatlarının yanında eğitimde yaşananlar tam bir felaket, kaosdur. Her sene müfredatta yapılan değişiklikler,yandaş idareci atamaları eğitimi içinden çıkılamaz bir kaosa sürüklimiştir. Siz hala başarıdan söz ediyorsunuz.
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    bir yanlışlık olmasın 450bin öğrencinin matematikte sıfır çekmesi ne demek?temel mantık ilkeleriyle bile düşünmeyi becerebilip doğruyu bulamayacak bir millet olduğumuzun en açık isbatı..tr de kişibaşı 10yılda sadece 1kitap okunurken japonyada yılda 25kitap yani japaonlar bizden 250misli dha fazla okuyorlar.yani meb de 1şey değil neredeyse herşey yanlış..tek güzel şey yurt dışına gönderdiğimiz dahilerimizin bize katkıları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı