MHP'li vekil'den Bozdağ'a: Ulan Dangalak

MHP'li Lütfi Türkkan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Twitter hesabından "Ulan dangalak" diyerek tepki gösterdi.

MHP'li vekil'den Bozdağ'a: Ulan Dangalak
MHP'li vekil'den Bozdağ'a: Ulan Dangalak
GİRİŞ 21.11.2014 14:07 GÜNCELLEME 21.11.2014 14:09
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

MHP'li Lütfi Türkkan, AK Saray ile Pembe Köşk'ü karşılaştıran ve bilardo masası örneği veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Twitter hesabından "Ulan dangalak, bilârdo masası ile 1000 odalı saray aynı mı?" diye tepki gösterdi. 

PEMBE KÖŞK YAPILDIĞINDA EKONOMİ DAHA KÖTÜYDÜ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Meclis’te 'AK Saray' olarak adlandırılan ve maliyetinin 1 milyar 370 milyon lira olduğu açıklanan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Pembe Köşk’ü karşılaştırdı. Bakan Bozdağ, Pembe Köşk'teki bilardo masasını örnek gösterdi. Cumhurbaşkanlığı hizmet binasının ülkenin milletin onuru, büyüklüğü ile mütenasip olmasını arzu etmenin kötü olmadığını ifade eden Bozdağ, Çankaya Köşkü’nün ve Pembe Köşkün yapıldığı zaman Türkiye’nin ekonomisinin daha kötü olduğunu anlattı. Köşkleri ziyaret ettiğini ifade eden Bozdağ, Pembe Köşk’ün içinde bilardo olduğunu, bunun neden eleştirilmediğini sordu.

Bozdağ’ın açıklamasına ilk tepki ise Twitter üzerinden MHP'li Lütfü Türkkan'dan geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet Bakanı Bozdağ’a Twitter hesabından “Ulan dangalak, bilârdo masası ile 1000 odalı saray aynı mı?” diye seslendi.

YORUMLAR 114
  • şeytanın gör dedigi 9 yıl önce Şikayet Et
    beyler ben AKP li degilim bu ülkenin başkentinde böyle bir saraya ihtiyacı vardı.bu dış devletlere karşı daha dik duruştur. AMMA ... bu sarayın yapımı zamanlaması yanlıştır.bunca işsiz varken.it cakal kopuk bu devlete göz dikmiş bölmeye calışırken. üzerleri örtülmeye çalışılan yolsuzluklar varken.hala ne idügü belirsiz ayakkabı kutuları izah edilememişken. haram parayla alındıysa batası gemicik filoları kaynagı acıklanamazken.dagda ölen çakala 123.000 lira tazminat öderken emrinde 30 sene çalıştırdıgı memuruna 40.000 lira tazminat verirken bu saray yanlış. bu işin dinli dinsiz diye ayırmanın bölünmenin anlamı yok. sarayımız olsun.. papa kutsadı sarayı daha ne istiyorsunuz.
    Cevapla
  • battal 9 yıl önce Şikayet Et
    atalarımız ne demiş!! köpekler sahile pisledi diye koca deniz kirlenmez...it ürür kervan yürür...aynası iştir kişinin lafa bakılmaz... bir söze bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye! kısacası ; mhp dir ne yapsa yeridir...
    Cevapla
  • Arif 9 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayın!!! 2001 yılında türkiye cumhiriyetinin 1 haftada faize ödediği para 1 Ak saray yapılması maliyetine eşitti. Türkiye ayda 4 aksaray yılda 54 aksaray yapılacak parayı faize harcarken memnun olan zatlara rahatsız olabilir. bu sarayı kimse sırtına alıp götürmiyecek halkın iradesiyle yeni seçilecek cumhurun başkanları gelerek türkiyeyi temsil edecek.
    Cevapla
  • hikmet4402 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş görmeyeli bu vekiller kendini aşmış sen orada bir zümreyi temsil ediyorsun o sarayda kendi adayınız ekmeleddin efendi otursa acaba aynı tepkiyi verir miydin yeter artık o para milletin senin değil
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    Dangalak lafını duyunca koskoca milletvekillerini hitâbına bak diye düşünmüştüm ama böyle bir karşılaştırmaya da başka türlü cevap verilmezmiş. Heralde bilardo masası 24 ayar altından falan yapılmış. İşin ilginç yanı böyle bir karşılaştırmayı adalet bakanı yapıyor. Adalet kavramının nasıl işlediği açık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...