AK Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu saçmalıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'in kendilerini izlediğine yönelik sözlerini değerlendirirdi.

AK Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu saçmalıyor
AK Partili Elitaş: Kılıçdaroğlu saçmalıyor
GİRİŞ 21.11.2014 15:05 GÜNCELLEME 21.11.2014 15:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'in kendilerini izlediğine yönelik sözlerini değerlendirirken, "Saçma sapan bir iddia...Varsa ellerinde delilleri ispatlasınlar. Operasyonla gelenler, operasyon korkusunu yüreklerinde hissediyor" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASI SAÇMA SAPAN"

Elitaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun iddiasını "saçma sapan" olarak nitelendirerek, ellerinde delil varsa ispatla mükellef olduklarını söyledi.

"Kılıçdaroğlu kendisi bir operasyonla geldiği için CHP'de rahatsız olan milletvekillerinin partisinden ayrılıp başka partiye gitmesini operasyonla değerlendirme durumuyla karşı karşıya" diyen Elitaş, Genel Başkan olarak başarısızlığından dolayı partinin küçülme sürecine girişinden başkalarına yük atarak, sorumluluğu başkalarına havale ederek kurtulmaya çalıştığını savundu.

"PARTİYE HÜKMEDEMEMİŞ BİR GENEL BAŞKAN"

Elitaş, "Önce kendi genel başkanlığını hakkıyla değerlendirmesi lazım. Partilileri tarafında da tartışılmalı bir haldedir. 4-4,5 yıldır genel başkan ama partiye hükmedememiş bir durumdadır" dedi.

 

YORUMLAR 1
  • Vizyon 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıcı dar Oğlanın en iyi yaptığı iş: saçmalamak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı