Davutoğlu Tunceli Cemevi'ni ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tunceli’de cemevini ziyaret etti.

Davutoğlu Tunceli Cemevi'ni ziyaret etti
Davutoğlu Tunceli Cemevi'ni ziyaret etti
GİRİŞ 23.11.2014 14:40 GÜNCELLEME 23.11.2014 15:34
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyet Tunceli Valiliği’nin ardından geniş güvenlik önlemleri altında il merkezinde bulunan Tunceli Cemevi’ni ziyaret etti. Girişte Alevi Dedesi ve aynı zamanda Cemevi Dernek Başkanı Ali Ekber Yurt tarafından karşılanan Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Pir Sultan Abdal heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından cemevine giren Davutoğlu ve beraberindekiler, içeride yaklaşık yarım saat kaldı.
 


12 MADDELİK DOSYA BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NA VERİLDİ

Cemevi dedelerinin Başbakan Davutoğlu’na Alevi açılımı ile ilgili 12 maddelik bir dosya sundukları belirtildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen cemevi ziyaretinin ardından çıkışta bir vatandaş Başbakan Davutoğlu'nun elini öpmeye çalıştı. Başbakan Davutoğlu, elini öpmeye çalışan orta yaşlardaki vatandaşa müsaade etmediği gibi, vatandaşın elini kendisi öpmeye kalkıştı. Vatandaş da buna müsaade etmeyerek Başbakan Davutoğlu ile tokalaştı. Bir süre elini öpmeye çalıştığı vatandaşla sohbet eden Davutoğlu, daha sonra cemevinden ayrıldı.


YORUMLAR 27
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu üçbuçuk atmaya başladı
    Cevapla
  • Yeni mi bunlar? 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi de sanki 12-13 yıldır iktidar olan başkası gibiymiş gibi hareket ediyorsunuz. Güya yan yanayız derken masum insanları ötekileştiriyorsunuz. Tunceli başka bir ülkenin şehri mi? Algı yönetimi peşinde olduğunuz apaçık. Bu ülkeyi daha fazla bölmeyin. Yarın bir gün laz açılımı da yaparsınız siz. Şunu açayım bunu açayım derken ülkeyi başkalarına açmanızdan korkuyoruz.
    Cevapla
  • Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    O amac bu amac diyipte saga sola cekmeyin Sayin Basbakanin iyi niyetinden yararlanin.Sonra Devlet bizi görmüyor,sevmiyor,tanimiyor demeyin.Brakin Gezi zihniyetini artik,Devlet Türkiyenin heryerine biseyler yapmak istiyor.
    Cevapla
  • İLKER ŞAHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ÖNCE TAYYİP ERDOĞAN VE ABDULLAH GÜLDE TUNCELİYE GİTMİŞLERDİ,ORALI VATANDAŞIN BÜYÜK KESİMİ BU ZİYARETLERDEN ÇOK MEMNUN,CHP VE HDP GÜDÜMÜNDEKİ BİR AZINLIK İSE HER ZİYARETTE PROTESTO İÇİN FIRSAT KOLLAMAKTA,ŞU BİR GERÇEKTİR Kİ T.C. TARİHİNDE HİÇBİR HÜKÜMET TUNCELİYE BU KADAR İLGİ GÖSTERMEMİŞTİR,ÇOK SEVDİKLERİ CHP SHP DSP İKTİDARLARINDA BİLE
    Cevapla
  • Sad Bin Muaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bence başbakan doğru yolda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!