Erdoğan: Batsın bu dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KADEM'in Kadın ve Adalet etkinliğinde konuştu.

GİRİŞ 24.11.2014 13:16 GÜNCELLEME 25.11.2014 06:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cuhmurbaşkanı Erdoğan KADEM'in Kadın ve Adalet etkinliğinde konuştu. Erdoğan adalet duygusuna vurgu yaparken adaletin olmadığı bir yerde eşitlikten bahsedilemez dedi.  Erdoğan, fok balıklarının avlanmasını küresel bir mesele haline getirenlerin Filistin'de, Gazze'de, Suriye'de binlerce çocuğun binlerce kadının katledilmesine en küçük bir tepki en küçük bir duyarlılık göstermediğinin görüldüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:

BUNLARIN TEK DERDİ VAR: PETROL

"Bakınız şu anda Suriye'de 300 bini aşkın insan öldürüldü hala dünyanın sesi yok. Kendileriyle hep görüşüyorum ama söylediklerimle kalıyorum en ufak bir hassasiyetleri yok. Tek hassasiyetleri var petrol, petrol...İşte kucağında yavrusuyla ölen dün bir misafirim vardı. 30 yaşındaki evladının Mısır'da helikopterden sniperlerle nasıl öldürüldüğünü evladının anlatıyor ve tabii o anne gözyaşlarıyla orada yanımızda hakikaten eşimle birlikte dinledik evimde. O tabloyu bize sergiledi. 'Ben şimdi diyor uluslararası bir mahkemeye gidebilecek miyim? Ülkemde dava açamıyorum' diyor.

GENCEBAYIMIZ NE DİYOR "BATSIN BU DÜNYA"

'Çünkü bana diyorlar ki eğer burada dava açarsan durum çok daha kötü olabilir.' Böyle bir dünyada yaşıyoruz. Onlarca, yüzlerce, binlerce örneği var bunun. Bütün bu çifte standartlar, bu ikircikli yaklaşımlar aslında karşı karşıya kaldığımız sorunların çözümünde en büyük eksiğin adalet duygusunun olduğunu bizlere gösteriyor. Hani bizim Gencebayımız var ya, 'Batsın bu dünya' diyor ya, işte batsın bu dünya."

YORUMLAR 11
  • mustafa genç 9 yıl önce Şikayet Et
    Cuhmurbaşkanı Erdoğan KADEM'in Kadın ve Adalet etkinliğinde konuştu,konuştuda adalet duygusunada vurgu yapıtı,fakat Ak partinin ve spor bakanının furkan vakfına ve bütün cemaatlere yapılan adaletsizlikten haberi yok galiba,Cumhurbaşkanım bu haksızlık cemaatlere, kapalı spor salonları AKP tarafından cemaatlerin konferanslarına kapatıldı!!!lütfen önce ülkemizdeki adaletsizliklere bakalım.
    Cevapla
  • SADEDE GELELİM 9 yıl önce Şikayet Et
    hakiki adalet ahirette ona kim dayanabilecek.onu kimse engelleyemeyecek ve tecellisi olacakinşaallah.
    Cevapla
  • BAŞGAN 9 yıl önce Şikayet Et
    sen önce bizim ülkeye adalet getir.. dünya sonra hallolur..
    Cevapla
  • Sah Lanis 9 yıl önce Şikayet Et
    evet Cumhurbaşkanımızın isyanını anlıyorum,fakat mesele dönüp dolaşıp yine güce dayanıyor. Adaleti temsil etmek istemeyen egemen güçlere karşı güç oluşturmak için çok çalışmamız lazım çook.
    Cevapla
  • bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel adaletsizlikten bahsediyorsunuz ama AKP nin spor bakanı FURKAN VAKFININ İSLAMİ konferanslarını spor salonlarını vermeyerek engelliyor bu ne iş anlamadık her kesime var İSLAMİ hareketlere yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı