Aktay'dan HDP'ye: En çok sizi rahatsız eder

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, HDP Eş Başkanı Demirtaş'ın ''İmralı tutanakları açıklansın '' çağrısına cevap verdi.

Aktay'dan HDP'ye: En çok sizi rahatsız eder
Aktay'dan HDP'ye: En çok sizi rahatsız eder
GİRİŞ 24.11.2014 18:08 GÜNCELLEME 24.11.2014 18:08

Aktay, "Tutanakların açılmasından en fazla rahatsız olacak olan kendileridir'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'e yönelik suçlamaları da Yasin Aktay'ın gündemindeydi. Aktay, CHP'nin yeni Türkiye'yi öğrenemediğini belirterek, ana muhalefet partisine ''MİT'i tanı ve gör ''çağrısı yaptı.

‘EN FAZLA RAHATSIZ OLACAK OLAN KENDİLERİ’

Her gün bir şey söyleyerek ve en aykırı şeyleri söyleyerek çözüm sürecine bir katkıda bulunulmuş olmaz. Benim açımdan bir sakıncası yok, buyursun açıklansın. İmralı’nın tutanaklarının açıklanmasından bence en fazla rahatsız olanlar kendileri olacaktır. İmralı’nın mesajlarının nasıl çarpıtıyor olduklarını, İmralı adına bazen nasıl bir iktidar kullanıyor oldukları, İmralı’yı bazen nasıl  by-pass etmeye çalışıyor oldukları, İmralı’yı bir kenara bırakıp İmralı üzerinden kendi iktidarlarını nasıl farklı bir şekilde test etmeye çalıştıkları da görülür.

‘MİT’İ TANI VE GÖR ARTIK’

Eski Türkiye’de onların yönettiği Türkiye’de MİT böyle şeylerle uğraşıyordu tabii ki . Şahsi amaçlar için, iktidarlar için bir adamın peşine adam takıp, ya da partiler içinde bir takım fitne kazanları kaynatabilmek için bir takım faaliyetler yapardı ama MİT bugün o MİT değil. Bunlar MİT’i hala görmediler, Türkiye’deki değişimi hala anlayamadılar. Yeni Türkiye’yi hala öğrenemediler. Yönetmeye kalkıyorlar, yönetmeye talipler. Sen ana muhalefetsin yönetmeye talip olduğun  yeni Türkiye’nin MİT’ini gör ve tanı artık. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...