AK Parti'den gurbetçilere müjde

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, yurt dışında oy kullananlar için çalışma yaptıklarını söyledi.

AK Parti'den gurbetçilere müjde
AK Parti'den gurbetçilere müjde
GİRİŞ 25.11.2014 16:15 GÜNCELLEME 25.11.2014 16:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, yurt dışında oy kullanma işleminde yaşanan sıkıntıları giderecek adımların atılması gerektiğini söyledi.

EN ÇOK ŞİKAYET RANDEVU SİSTEMİNDEN

 Şentop, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, Seçim İşleri Başkanlığı olarak yurt dışı seçmenlerinin yarısının yaşadığı Almanya'da Cumhurbaşkanlığı seçimindeki yaşanan sıkıntılar ve yapılacak seçimde alınması gereken önlemleri vatandaşlardan ve yaygın örgütlenmeye sahip kuruluşlardan dinlediklerini anlattı. Almanya'da sekiz büyük kuruluşu ziyaret ettiklerini, bundan sonra da benzer ziyaretleri yapmayı planladıklarını anlatan Şentop, seçimlerle ilgili en çok şikayetin randevu sistemine yönelik olduğunu kaydetti.

YORUMLAR 2
  • irfan demirkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    su gurbetciler icin de bir seyler yapsaniz oy atma kolaylastirma iyi guzelde gfurbetcinin lehine ne yapiyorsunuz en azindan 60 yasin uzerindeki gurbetcilere gumruksuz araba cikarma hakki verseniz cok mu olur acaba yas ilerlediginden arabamizla gelip gidemiyoruz hadi bi somut bir sey yapin gurbetciler icin
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen cok yasa İrfan, tam ben de benzer sey diyecektim.... Yurd disindan arabamızla gelip anca 6 ay kalabiliyoruz. Zaten biz yurd disindayiz . sözde 2 sene aracı ile kalabileceklerdi... Bunu bile yapamadılar yıllardır. Aslında hic de zor degil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak