Erdoğan'dan borçlu bağkurluya emeklilik müjdesi

Cunhurbaşkanı Erdoğan Esnaf ve Sanatkar Şurası'nda borçlu bağkurluların emeklilik yolunu açacak müjdeyi verdi.

GİRİŞ 26.11.2014 10:55 GÜNCELLEME 26.11.2014 15:10
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATO'daki Esnaf ve Sanatkarlar Şurasında konuştu. Erdoğan SGK ve Halk Bankası arasında imzalanacak protokol ile bağkur borcu olan esnafa 3 ay ertelemeli 36 vade ile kredi verileceğini duyurdu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bizim medeniyetimizde esnafın derdi helal para kazanmaktır. Esnafın acımasız bir iktisadi anlayışın altında ezilmesine hep birlikte karşı çıkacağız. 

Terleyen, koşan, mücadele eden bir cumhurbaşkanı olmayı arzu ediyor ve bunun için çalışıyorum. 

ÇÖZÜM SÜRECİ VE PARALEL YAPI

Son bir yılda esnafımızla yaptığımız toplantılarda iki konuyu ön plana çıkarttık. Pararlel yapı ve çözüm süreci. Şantajın hala bazı siyasiler üzerinde etkili olduğunu görmem beni üzmektedir.

Afrika'da yaptığımız uyarılar bazı kesimler tarafından tepki ile karşılandı, tabiki o kardeşlerimizi bu paralel yapıya karşı uyaracağız.

Esnaf kardeşlerimiz zekatlarını yanlış yerlere değil,  İnşallah gerçekten ihtiyacı olan kardeşlerimize ulaştırırsınız. 

Çözüm sürecinde de en önemli görevlerden biri esnaflara düşmektedir. Çözüm süreci anne babalar kadar bölgedeki esnaflarımızı da umutlandırdı. 

Esnaflar arasında Kürt, Türk, Arap ayrımı yoktur, çünkü esnaf ahidir. 

Çözüm süreci konusunda kimseye itibar etmeyin bu süreci başarıya ulaştırmak için destek verin. Silahlar kenara konulacak ne mesele varsa siyaset zemininde çözüme kavuşacak. 

BAĞKUR BORCU OLAN ESNAFA MÜJDE

SGK Halk Bankası ile protokol imzalayacak. 0,97 faizlİ 36 ay vade ile bağkurlu borçlulara emeklilik hakkını kazandıracak. 279. 422 bağkurlu bu hizmetten faydalanarak emekli olabilecek. Kredi borcunu kredi çektikten 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 50
  • ey cumhur 9 yıl önce Şikayet Et
    sormazlarmı adama gunumuz turkıyesınde bırı 900 lıra calısırken dıgerıne 3 katı para vermek senı sevmem ıcın bır tane neden goster sabrında sonu ınsallah selamet olur veladdın amın dememıze az kaldı sabrettık 10,12 senedır her gun bır seyler cıkıcakmı dıye allah bılıyor ınsallah sızlerdende sorar bunların acıısını evladına mont alamıyorsak sızden kaynaklanıyor
    Cevapla
  • tramer 9 yıl önce Şikayet Et
    selim ağzını topla, senin yavru dediğinin senin kadar çocuğu var evlat bunu unutma, saçmalama da üstünüze yok. Bahsettiğimi anlama kabiliyeti ise hiç yok, çek ipinden nereye giderse. Hayatınızda hiç sorgulama yok. Şu haberde bile savunacak bir şeyler buluyorsunuz. Sevin ama sorgusuz sualsiz kabul etmeyin, ananızın babanızın dediğini dahi sorgularken siyasilerin bu denli sözlerini hemen özümsüyorsunuz. Sizden istenilen tek şey biraz sorgulamak. Sevin ama tapmayın.
    Cevapla
  • Samet Aybar 9 yıl önce Şikayet Et
    Necdet Sezer Müdahale etseydi ne derdiniz!! Nazarımda aynını savunmayan münafıktır. İşinize geldiği gibi savunuyorsunuz. Yok yasamaya müdahale edecekmiş. Bunu diyen nazarımda zır cahildir.
    Cevapla
  • mağdur. 9 yıl önce Şikayet Et
    esnafa yardım tamamen yalandır. üst geçit yaparlar, parasını esnaftan alırlar, suyu 5 katına satarlar, muaf ettikleri vergiden muafiyet vergisi alırlar. 1 defa bağkur yatırma sağlık güvenceni iptal ederler. iş güvenliği yasası çıkarırlar parasını esnaftan alırlar. daha sıralayabilceğim 74 ayrı vergi dilimini de saymıyorum.
    Cevapla
  • uzun adam.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için bu işler senin işlerin değil bırak başbakan açıklasın yeter artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!