Aygün: AK Parti bu meseleyi çözemez

Seyit Rıza'nın torunu dedesinin rozetini takarak TBMM’de konuştu.

Aygün: AK Parti bu meseleyi çözemez
Aygün: AK Parti bu meseleyi çözemez
GİRİŞ 27.11.2014 06:36 GÜNCELLEME 27.11.2014 06:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün dün TBMM’de Dersim katliamı sırasında idam edilen Seyit Rıza’nın torununun oğlu Rüstem Polat ve öldürülen Zeynel Çavuş’un torunu Hüseyin Akgün ile basın toplantısı düzenledi.

Polat’ın basın toplantısına dedesinin rozetiyle katılması dikkati çekti. Dersim Katliamı sırasında idam edilen Seyit Rıza’nın torununun oğlu Rüstem Polat TBMM’de, “Bizim ziyaretlerimize yol yapacakmış, bize yol yapma. Talebimiz mezar yeridir. Dedemizin mezar yerlerini söyleyin. Kemikleri çıkarıp Dersim’in kutsal topraklarına gömelim” dedi.

CHP’li Aygün ise Dersim meselesinin Ak Parti ile CHP arasındaki “seviyesiz” siyasi yarışın parçası olamayacağını belirterek, “AKP bu meseleyi çözemez, CHP daha cesaretli davranmalı” diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • önce vatan 9 yıl önce Şikayet Et
    chp hiç çözemez
    Cevapla
  • tc sendromu 9 yıl önce Şikayet Et
    seyyid rızayı asan kim, medet umdukları kim?
    Cevapla
  • vdttas@gmail.com 9 yıl önce Şikayet Et
    çözülmesini istemiyorki çünkü ordan besleniyor kan emici yarasa !!!!tunceli dersimliler bu tür terör uzantısı heriflerden temizlenmesi gerekiyor bunlar milltevekili temsilci olmaz bunlar kan ister kargaşa ister sonrada otorur raksını yudumlar facede gösterir millete !!!
    Cevapla
  • Zazaoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların amacı ve hedefi yolsuzluk adam ne diye yol istemiyor yolsuzluk için. iski'de bunu çok iyi gördük zaten. sayın cumhurbaşkanımızın bir çok şeyini beğeniyoruz ama özellikle duble yollar mükemmel bir iş. çünkü halil rıfat paşa'nın da dediği gibi: "gidemediğin yer senin değildir" işte bunlar sırf bu nedenle devlet oralara gidemesin diye oralarda terör yapmak için yol istemiyorlar. ama geçti o günler. bunlar son debelenmeler.zaten bunlar atatürke de pertek köprüsünü yaptığı için isyan etmişler ve ahşap köprüyü yakmışlardı. o esnada askerlerimizi de şehit etmişlerdi. sayın başbakan gereksiz bir özür diledi.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum, ne vakit Aleviler ile ilgili bir normalleşme süreci başlasa süreci chp provoke ediyor, ne zaman Kürt meselesi ile ilgili bir normalleşme süreci başlasa süreci bdp(hdp) provoke ediyor. İki siyasi parti hiç bir zaman çözümden yana değil, sürekli kaos ve karanlık için çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu