Çiçek: Kılıçdaroğlu'nun yaptığı çok ayıp

Cemil Çiçek, 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk iddialarını araştıran soruşturma komisyonuna getirilen yayın yasağına ilişkin konuştu.

GİRİŞ 27.11.2014 13:34 GÜNCELLEME 27.11.2014 16:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

NTV'de Oğuz Haksever'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 4 eski bakanla ilgili iddiaları araştıran soruşturma komisyonuna getirilen yayın yasağına ilişkin Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt verdi.

Çiçek, "Evvela kesinlikle benim böyle bir başvurum olmadı ve başvuruya hakkım da yetkim de yok. Meclis başkanını hırsızlığı yolsuzluğu himaye etmek gibi son derece ayıp bir üslupla bizi suçlamaya çalışıyorlar. Bunu ana muhalefet partisi lideri yapıyorsa bu daha ayıp bir şey. Aramızda bir hukuk var. Bu işi yapıp yapmadığımı sorma imkanı olabilir, o partinin içinde çok değerli hukukçular var, komisyonda olanlar var bunlara sorabilir." dedi. 

YORUMLAR 19
  • Zeki TOKAT 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih çiğim, Kimmiş bu baş danışman, o da taraflı ve Ehli Talimden olmasın... Zannın azından bile kaçınmamız emredilirken, bu ne hırs?..
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu hem bir şey bilmez hem de çok kolay yalan söyleyebilen, iftira atabilen yani aslında çok tehlikeli birisi. Böyle birine en ufak bir şey bile emanet edilmez. Ama her daim İsrail’e, Almanya’ya, ABD’ye bizi şikâyet eden Kılıçdaroğlu kendisine Vatanımızı emanet etmemizi istiyor. Allah (C.C.) Vatanımızı, Milletimizi korusun, bunlara fırsat vermesin, amin.
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ülkenin Milli ve Manevi Değerlerinden Kim 1 Krş Cebine İndirmişse, Kim Yolsuzluk Yapıp Rüşvet Almışsa, Kim Vatandaşın Cebine Elini Sokmuşsa, Kim Adaletsizlik, Haksızlık, Yandaşlık, Yapıp Adam Kayırmış, İnsan ayırmışsa, Kim Mazlumun, Yetimin, Fakirin, Fukaranın, Hakkına Göz Dikmişse. Allah Her İki Cihanda'da Belasını Versin.
    Cevapla
  • Fevzi 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatihcim, hirsizligi sen kendi gözlerinle gördünmü yoksa sadece hükümete zarar vermek isteyen insanlarin ve kesimlerin ortaya attiklarina bakarakmi hareket ediyorsun. Peki yarin AKP yerine CHP veya MHP veya baska bir parti iktidar olsa, ülkemizi AKPnin iktidar oldugu ayni süre icersinde nerede görürsün. Daha iyi bir yerde dersen asil yalan bu olur iste, cünki onlara verilen bu sansi bugüne kadar degerlendirmediler.
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakanın baş danışmanı bile hırsızlık var diyor itiraf ediyor. akp 12 yılda tr yi nereye getirmiş, birde diğer ülkeler nereye götürmüş ona bakacaksın. 1950 lerin imkansızlıkları ile kıyas etmeyeceksin saf kardeşim.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    okuduğunu anlamayacak kadar cahilsin, siyasi kinin kokuyor yorumunnda fatihh.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi