Akdoğan: Adam gibi sözünde duracaksın

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm süreciyle ilgili olarak Kandil'e rest çekti: Söz verdiysen, sözünü tutacaksın!

GİRİŞ 29.11.2014 13:57 GÜNCELLEME 29.11.2014 16:03
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Etimesgut 5. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

Çözüm sürecine değinen Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Bir kandırmacadır gidiyor. İnsanlar, vatan evlatları hayatını kaybediyor. 40 bin insan hayatını kaybetmiş, yüz milyarlarca dolar imkan heba edilmiş. Toplumda herkes birbirine farklı gözle bakmaya başlamış, travmalar oluşmaya başlamış ve 'hiçbir şey yokmuş gibi davranın' diye davranacağız arkadaş" dedi.

Kendilerinin "böyle geldi böyle gider" demediğini söyleyen Akdoğan, şöyle konuştu:

"Sen hem 'eylemsizlik var' diyeceksin, 'karakol basmıyormuş' neymiş, onun dışında her şeyi yapacaksın. Yol keseceksin, adam kaçıracaksın, makine yakacaksın, yatırımı engelleyeceksin, insanları kaçıracaksın, haraç alacaksın, sonra neymiş efendim, 'eylemsizlik' varmış. Bırakın bu kandırmacayı. Temel zemin kamu düzenidir. Burada eğer 'eylemsizlik kararı aldım' diyorsan adam gibi bunu uygulayacaksın, adam gibi sözünde duracaksın, bu ricada bulunmuyoruz. 'Sizden rica ediyoruz, bunlara son verin' demiyoruz. Söz verdiysen, sözünü tutacaksın, tutmuyorsan biz gereğini yaparız, bunu yapma gücüne ve imkanına da sahibiz. Sizden yalvarmıyoruz 'bunları yapın' diye. Kamu düzeni ve güvenliği bundan sonra daha fazla tesis edilecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 42
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    hukumetin bir kismi kotu polis bir kismi iyi polis.Aam gercek PKK itleri guneydoguda vergi topluyor senin devlet gorevlilerini tutuklamakla tehdit ediyor\100 ye yakin faili mechul var ve kimlik kontrolu yol kesme son hiz gidiyor.Bu gercekler ortada iken PKK ya dayilanmak pek komik kaciyor.Cocuk kandirir gibi akilla alay eder gibi aciklamalar bence hic hos degil..
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    ne hale getirdiniz bu devletin itibarını. ciğeri 2 kuruş etmeyenler devleti tehdit eder oldu. ''benim anamda türk,devlet görev verirse yaparım'' diyen kodes faresi şimdi yol haritası çizip hükümetin avcuna sıkıştırıyor,birde aba altından sopa gösteriyor. yazıklar olsun,seçim yakın!!
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun...
    Cevapla
  • gördünüzmü 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet adamı dediğin böyle olur işte. höst dedi mi herkes korkacak. dalaştığı grup da bir terör örgütü. yazık benim ülkemi mahvettiniz.
    Cevapla
  • Analizci 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar kendi kolluk kuvetlerini kurdu ve işine geldiği gibi davranıyorlar bizim asker ve polisler ise hiçbirşey yapamıyor üstelik öldürülüyorlar. Hani cenazeler gelmiyecekti. Büyük devletik hani , hepsi hikaye batılıların önümüze kpyduğu yol haritalarını izliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor