AK Parti tabanı yüzde 88 'Davutoğlu' dedi

Anketler AK Parti'de Ahmet Davutoğlu'nun benimsendiğini ve mayanın tuttuğunu ortaya koydu.

AK Parti tabanı yüzde 88 'Davutoğlu' dedi
AK Parti tabanı yüzde 88 'Davutoğlu' dedi
GİRİŞ 07.12.2014 07:39 GÜNCELLEME 07.12.2014 09:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Anketler AK Parti'de mayanın tuttuğunu ortaya koydu. AK Parti seçmeninin yüzde 88'i, toplam seçmenin ise yüzde 42'si Davutoğlu'nu benimsedi. Yüzde 16'lık grup ise "olabilir" diyor.

SEÇMEN BENİMSEDİ

AK Parti, Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlere dönük propaganda faaliyetleri için düğmeye bastı. Partide "Seçim Strateji Kurulu" oluşturuldu. Kurul, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kamuoyu algısına ilişkin sürekli çalışma yürütecek. Yapılan anketler ise AK Parti'de mayanın tuttuğunu ortaya koydu. AK Parti seçmeninin yüzde 88'i, toplam seçmenin ise yüzde 42'si Davutoğlu'nu benimsedi. Yüzde 16'lık grup ise "olabilir" diyor.

OYUN BOZULACAK

Kurul'da, "Davutoğlu temiz, Erdoğan vasi, Davutoğlu emanetçi. Davutoğlu'na 'rüştünü ispatla' diyorlar. Böyle bir oyun oynanıyor. Ama Davutoğlu ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Mitingler başarılı. AK Parti seçmeni Davutoğlu'nun genel başkanlığını ve Yeni Türkiye idealini satın aldı" değerlendirmesi yapıldı.

SARAY HAREKÂTI TUTMADI

AK Parti seçmeni genel olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yaptırılmasından rahatsız değil, yolsuzluk iddialarına da darbe planının kılıfı olduğu için inanmıyor.

Kaynak: Zübeyde Yalçın - Sabah

YORUMLAR 17
  • tayyip onu sildi 9 yıl önce Şikayet Et
    tayyip kendini riske atmaz davutoğlu sadece tayyip taklitçisi rte onu coktan sıldı akp onunla seçime girersebuyuk düşüş yaşar
    Cevapla
  • KRİTİK 9 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğluna destek vesayetten kurtuluşunu ilan ettiği gün artar.Şu yolsuzluk ve adaletsizlik ortamında,Daavutoğlu Erdoğanın günahlarını üstlendiği görüntüsü oldukça bizzat AK Parti seçmeninin kafası hemde çok karışık.
    Cevapla
  • mrb 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin kaseti çıktı sadece bu adamın kaseti çıkmadı. Davutoğlu mürekkep yalamış ilim sahibi olmuş kültürlü bir insan..Bu insanın dürüst ve samimi olduğuna canı gönülden inanıyorum. İnşallah ahir zamanın pis siyaseti, bu tertemiz insana bulaşmaz.
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel yorumları okurken duygulandım. Böyle güzel insanların olduğunu görünce yüce Allah'a bir kez dah şükrettim. Biz güzel olmaya gayret ederdsek tabii ki yüce Allah'ta bizlere böyle güzel yöneticiler nasip eder. Allah güzelliklerimizi daim eylesin inşaAllah.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    biz erdogani herseyi ile sevdik inandik guvendik simdi buyuk usta bize falancaya sizi teslim ediyorum amma basinda da ben varim sahin gibi takipdeyim demis ise bizde tabiki onun gosterdigi adayi tutacagiz en beceriksiz akp li en zeki chp liden dahada beceriklidir bana gore
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!